Ica-ölen..Toppen

Nu så! Nu är jag hemma igen alla glaada. Provet..gick.. Okej (A) eller aa fast nä. Efter skolan gick jag och Thea till centrum och skulle köpa mat till hennes syster som va skit hungrig tydligen, men när vi kom fram till kassan typ kom vi på att vi inte hade pengar med oss. Så vi gick och gömde alla varor som bestod utav en ganska stor choklad kaka, macka och en dricka. Hahah och de la vi bland ölen xD..^^ Men så ädde..
Nu ska jag plugga satan. Vara jätte duktig och allt så mamma blir stolt.
JAAAAAAAAAAAH! Hittade just Zin' kim på Spotify :D överglad :D :D
Hihi Puss <3

Moahaha

Kommentarer
Postat av: Frida

Vinnare av dagens special blogg utsedd, tyvärr hade du inte turen med dig denna gång! Bättre lycka nästa tävling :)

2010-09-21 @ 21:38:13
URL: http://jordgubbsmums.blogg.se/
Postat av: Anonym

Johanna, ärligt. Du vet knappt vem Zin Kim är.

Hitta något eget någon gång, du har hört hälften av alla låtar och säger att du hört alla, försöker sjunga med men du kan inte texten o vet knappt vad texten inehåller. Kom igen. seriöst hitta något eget, jag har lyssnat på honom i 3 år och du tror att du kan allt om honom och kan alla låtar, lägg av. du har lyssnat på honom i 2 veckor

2010-09-25 @ 15:20:57
Postat av: Anonym

seriöst... va spelar de för roll om hon har hört en eller 200 låtar.. låt henne tycka de e bra om hon nu gör de... har du inge bättre för dej än o klaga så ska du nog skaffa dej ett intresse lilla du... för du verkar ändå inte ha nå vettigt för dej eftersom du kan sitta här o hacka på johanna... tycker nästan synd om dej! tror du att johanna blir imponerad av att du har lyssnat på zin kim i 3 år?? ja tror hon skiter fullständigt i de om ja ska va ärlig.. eftersom du nu verkar ha problem me att johanna inte har lyssnat tillräckligt länge på den där jävla zinkim så kanske du ska skaffa dej vänner som är lika erfarna lyssnare som du för de verkar ju vara väldigt viktigt för dej!

2010-10-01 @ 22:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0