Facelift och Valborg

Heej och godmorgon!

Jag gick upp för ett tag sen och åt lite. Gott som tusan.. Dock liiite för mkt kalorier (A) Haha inte bra^^
Idag är det ju Valborg :D Så taggad. Har typ varit de i en vecka :P Haha. Jag ska såklart vara med bästaste Alice och alla andra i ******* kommer bli galet ;). Hahaha tyvärr hade jag vääärsta hemska drömmen i natt om att det typ blev en jätte misslyckad kväll. Men så ska det absolut inte bli! Hihi.

Igår; Täffade jag Alice och åkte och solade. As mys ;). Sen åkte vi till Fridhemsplan och gick på Åhléns för att köpa solglasögon och "Brun utan sol". De slutade med ett par as nice solisar.. Dock ingen brun utan sol för den kostade typ 200 kr den jag ville ha :P Haha. 
Så vi gick till, bästa affärenn btw, Inn och finn. Så nice affär! Finns nog allt man vill ha där :) Så där köpte jag en brun utan sol spray och kräm och en ansiktsmask för 70 kr. De måste jag faktiskt kalla ett klipp ;) Haaha. 

So let´s go and do a facelift ;)
Puss<3


Hahaha amen... Tänk om det slutar så här för mig :O

K A O S Z Z Z

Heeejsan.

Jag kan inte beskriva min känslor just nu. Hahahhahaha så jävla pinsamt iaf. Skäms för det jag just tittar på. Asså jag dööööööööööööööör.

Jag har iaf just bestämt med Alice imorn. Vi ska först sola såklart!, kanske stan o sen gäller det för mig. Viktigt att jag sköter mig imorn på Spånga isen alltså :P Heheh. Ska minnsan visa dem (A)
Puss o godnatt<3

Kevin....-.- Hahah *suck*
¨
Hahahahhaha kan bara skratta åt denna kille.. De va inte bra idag... :/ hhahahhaha xD

Let´s do Pita alá Malin

Hej alla läsareee. Sry att jag inte skrev igår. Föööör...

Igår; Va de först skolan, träffade ****** hihi (A). Aah sen iaf så åkte jag och mamma till Liljeholmen för att gå på öppethus på Real. Så vi gick där inne ett tag på alla affärer. Hittade MASSOR av grejer. De va ju 30 % Cubus ;) hihi. Så aah, massa nya kläder. Sen tog jag en hasselnötslatte MUMMAAA va gott de är. Sen gick vi till Real. Och på den skolan vill jag verkligen börja!!! O M G va nice det verkade. Alla va grymt trevliga osv. Sen åkte jag hem och sov :D

Idag; Va det rätt chill dag i skolan. Sen va jag och Thea med ****** och gick på Ica och handlade för jag ska ju laga " Pita alá Malin" Idag ;) Hihi gott. Pusss<3


Film time..

Hej alla!

Känner för tillfället att jag håller på att bli fett djup.. Men så mkt ska det inte spåra ur^^ Har varit..lite grejer ikväll. Men jag överlever nog. Men jag ska nog inte känna efter sp mkt, man vet ju aldrig liksom.
Just nu ligger jag i min underbara säng och tittar på "P.S. I love you". U N D E R B A R ^^ hihi. Gråter alltid lika mkt :')

Nu är den strax slut och då ska jag försöka sova och kanske komma upp i tid oxå ^^
Puss<3



Seeeeeg dag

Hej alla pigga..? Hahah jag är sååå trött. De är helt galet. Mina ögon åkte typ igen på sista lektionen :P Haha härligt.
Imorn är det skola igen.. till typ 4. Sen ska jag på öppet hus på Real skolan, stylist grej :) Vet liksom inte rikigt vad jag ska välja ännu :P hehehe.
Nedu.. Nu ska jag äta lite, typ plugga lite och sova. Herregud va segt de va att gå upp idag alltsåå :O Haha tog ju då som sagt lite sovis ;)

Haha pusss<3

Denna bild hör inte ens till ämnet.. Men so what? Haha den är fins iaf :D

Hahaha

Tja litet tidsinställt nu då ;) ;


Innan denna helg började älskade jag citron och snickers.. Men nu kan jag inte se en citron utan att spy. Asså fyyyyy för allt just nu :P Hahaha hörs om några timmar igen ;)
Pusss<3

+

=

Hahahha asså UEEEK!

Sova dags!

Heei alla skitungar ;D

Dagen blev ju rätt chill tillslut iaf. Men imorn börjar allvaret igen dvs. gå ut dom sista dagarna i nian, börja äta (endast nyttig mat) och.. typ ta tag i allt! Det ska bli skönt tkr jag. Allt ska bli som det alltid har varit igen!

Efter skolan imorn vet jag inte vad jag ska göra asså. Det beror heeelt på hur jag känner mig. Om jag är fett trött och fortfarande ont i huvet så åker jag nog hem asså :P Haha och jag vet nog redan nu hur jag kommer känna mig i huvet...

Nu ska jag lyssna klart på min låt sen sovaaa Puss<3

Blir så glad!

Heejhej! Dagen varit bra eller? :)

Själv gick jag upp typ 8 och tog bussen till träningen. Den gick väl okej. De va några fett jobbiga ungar där som ba stod och glodde på mig.. Och typ åkte 3 meter ifrån mig bara för att jävlas. Och de slutade ju såklart med att dom trillade :P hahaha loser!

Det har varit sååå jäkla fint väder idag. Asså det är ju såna här dagar man vill spendera med vänner osv. Men inte så lätt att få ihop sån tid när man har grymt mkt annat inbokat :( Tyvärrrrr..

Skola imron då..? Eller..?! Hahaha icke taggad asså :P Ska fan byta skola (A) hihi
Puss så länge <3

hahahah " Tja.. jag älskar sol" Hahahahahah

Hemma nästan hel igen ;)

Ueek.. Snart börjar skolan... Jag har typ 4 NP Prov kvar så de är väl rätt nice iaf. Ajaaa..
Nu är jag hemma iaf. Så sjukt trött asså :P Haha Ögonen åker typ igen ^^. Funtar på om jag ska fixa lite food o gå och äta...? Låter okej tkr jag ;)

Fick just ett mess av Fredde, det är tydligen grillfest på g på Ekerö :P haha men.. tror jag stannar hemma asså. Orkar inte åka in igen liksom :P hehe. Aja let´s äta
Puss <3

TRÄNING IMORN :D Hihi.. Dock ska jag ha en ryss.. som knappt fattar engelska. Får lära mig på ryska hur man säger " Jag orkar inte mer", "mina ben går av" och "Tack för idag" :P haha Puss<3

Brb ska sola :D

Heei Alla!
Igår stack jag ju till Ekerö o träffade bästaste Alice. Vi hade världens bästa kväll tror ja asså ^^ Aaaaah haha de va helt galet kul!
Vi började kvällen med att äta en sallad i det vackra vädret på Vallen :)
Nu; Så håller vi på att fixa oss lite :) Vi ska till Ekerö ett tag. Sola o lite sånt myyys :) Ne men så att jag skriver mer sen när ag kommer hem igen.
Puss så länge <3
Hahaha sååå Vi asså :P Men längtar verkligen efter sommaren.
Btw så åt vi frukost på bryggan nyss oxå :) Nästan sommar :D

Grymt fint väder!

Heej alla
Asså nice väder det ät ute måste jag säga. Jag sitter såklart ute just nu :D solar :D hihi. Min ena syster åkte just hem igen.. :( Buhu.. tur att  jag har två st uppsättningar. ;)
Igår va jag på Ekerö. Träffa bästa Alice o Niklas ofc. Dock va inte Joel där så jag taggad rätt tidigt. Men  vad gör man inte för att försöka träffa det som betyder mest för en..?!
Ska typ äta lite påsk mat nuue! Så god jul!..ehe hahaaha eller GLAD PÅSK  Hahaha
Puss<333

Alice, du bör läsa ;) <3

Gaah. Kan inte sluta stalka min bästa kompis asså ;) hihi.
Men seriöst kolla, hon ser ut som väärsta cooola kändisen på Irlands gator :D
De kommer sluta med LA och en chiuaua ;) haha ( Hoppas jag får följa med..?! )


NU!

Innom snar framtid! ;) hihi <3

Hihi ^^ <3
 Haha erkänn att det vore lite kul om de gick så här Alice (A) hihi <3
L O V E  U

Min kropp skriker!

Tja suckers!

Jag har nog den fetaste ångesten idag :( Va ute igår. Inga kommentarer. + att jag liksom skulle stå på isen typ.. nu..? Men neeeä, jag sitter här hemma och slavar lite med läxor -.-. UEEEK. Jag vill åka till Ekerö o träffa älsklingarna :( Men nääe.
Snart kommer Malin iaf :) Feeett!!! Sen droppar det nog in fler. Annica o heeeela konkarongen ;) haha. Låter fan som en tant (A) Hihi.

Jag ska strax ta och ringa Alice. Sakanr henne som.. ah jag vet inte vaaaad.
Nu ska jag fixa till min ångest! Bajs bajs

GLAD PÅSK BTW

-.-

Assååååå va sur jag bliiiiir damp-.-

Brb ska ut ;)

Heeej!

Jag har varit o tränat på Ekerö nu. De gick väl okej. Jag blev fett trött iaf :P Haha. Vi körde steg i en timme typ. Men de är verkligen inte lätt att ha en tränare som pratar ryska. Visst, jag förstår till viss del. Men absolut inte allt dom pratar på om :P Haha. Jag skulle nog ha åkt i en grupp med högre tester.. För det va vääääldigt lätt ^^

Idag; Ska jag städa och fixa mitt rum tills imorn. Då alla kommer. Sen så tänkte jag nog dra ut lite senare ikväll..
Det är ju vääääldigt fint väder så de blir väl till att gå ut oxå ;)
Puss så längeee<3

Hahaha lite random bild ;)

Ekerö för hela slanten ;)

Hej alla! Sry för att jag skriver så dåligt just nu..men ja, de är ju så fint väder (A) hihi. Jag har tränat fett mkt den här veckan :) As nöjd. Klarat massa nya hopp o grejer :) Imorn är det träning igen dåra.. Typ kl 9 -.- omg hur ska jag orka..? Sov liksom till 11.30 idag :O :P hahah.

Imorn kommer min älskade till Ekerö igen!!!! Wihooo saknar dig massor Alice <3 Då är de la fest ;) muhahah.
Nu ska jag kolla film o tyyyyp... Jag vene:P Prata klart med Deysi vore ju en bra idé oxå kanske :P Haha
Puuuuss <3

Jag är bra på att ragga :)

Hej alla! Asså vilken underbar dag verkligen.

Igår; Va jag och Thea på Ekerö. Vi träffade Niklas och Joel ofc^^ Vi typ ba gick runt lite först sen skulle vi gå o grilla hos typ Simon först. Men vi gick till nån.. Chatall? Hahah nått sånt. Vi  typ disskuterade hur ett blåmärke kom till och sååklaart kom Niklas på massa idéer. Haha knäppo.
Idag; Så sov Thea här. Sen taggade hon hem o jag till Ekerö för att ragga lite is tider. Gick as bra. Fick privat av bästa tränaren. Klararade massa hopp. Så de va as nice. Sen träffade jag Joel :) Och de va ju  grymt väder idag så.. Allt är bara grymt just nu :D
Puss<3

Haha fin bild må jag säga ;) Puss<3

-.-

Jaaag skrev just ett fett långt inlägg och då dog min data -.- Fett sur nu!
OOHHHHHHHHHHHH GAAAAAAAAAAAHS

23.56

Hej alla!
Just kommit hem ifrån Niklas.. Fett myyys de va där (A). Jag, Alice, Joel och Niklas is the chakis shit :) ;)hihi. Vi typ glodde på film eftersom att ingen hade någon idè om vad vi skulle göra.. Eller jo, klart Niklas hade säkert massa meeen.. Vi har redan testat en utav hans dumma ideer ;) Haha. Ne så vi bah satt o glodde på Ragnar ( " Översexuell, kåt som ett djur.. Så han får sitta i bur") hahhahaha stackars kanin. Men de va chill! <3
Nu ska jag väl på lyssna klart på min låt och sen sovaa!
Hörs imorn <3 Pusss<3

En sån.. Fast de va inte den, de här är ett par andra som finns i stallet. Men hur som va den sjuukt söt!


Yaaaaaey

Heej ! Alla ! Igen..! :D haha NU ÄR DET LOV!!!! MOhahaha Nu gör jag, Alice och MASSA flera, Ekerö osäkert ;) hihi puss och ses ikväll ;) <3

Lov snart

Heej alla! Nu har jag IUP dvs. gör absolut vad du vill :) Om några timmar är det lov!! Feet nice. Några planer eller..? :) Jag har dock inga planer dirr. Ska iaf försöka sova ut någon dag iaf :D hihi
Måste plugga vidare i typ 10 min ;) Pussss<3

Svenska nu dåh.. Eller FB ;)

Hej alla! Jag sitter just nu med alla på sv lektion. De e nice för jag har ju Spotify på min data och FB o allt. Nicenice ;)
Idag är det som sagt träning! Fett nice! Dock glömde jag en fett viktig sak hemma.. Men vafan skitsamma xD. Asså igår så va jag så sjukt trött så jag somnade ca. 20. 40 :P hahahha sååå skönt ;) Nu ska jag plugga vidare på fb haha.
Puss <3


Biff.se någon?

Hej allaaa! Dagen varit bra eller?? :) Min va väl okeeej. Hade som sagt NP.. Gick väk OK, simning efter de. Jag höll på att bli dränkt, men de va ok de oxå ;) Sen åkte jag mot Ekerö ( Bästa ön ever..?), träffade Joel och Niklas så de va chill.
Imorn; Träning :D Taggad som få :D hihi. Jag ska träna så jävla mkt på lovet asså. Biff.se
Men nu ska jag kolla på film :) Så hade så braa<3
Puss<3


Aah.. SKIIIIT FUL BILD I KNOW ;) Pussss<3

Hmm..

Hej alla! Saknat mig eller? Tss.. Jag har just ätit middag. Och sitter just nu jag och laddar in för NP imorn .. Eller inte ;) Jag sitter och glor på fb och massa bloggar xD Haha. 
Idag; Hade jag skola. Segt som vanligt nästan... Ahh.. jo de va den. Jag skulle träffa..en idag. Men ne, inte lätt att va senil så det blev inget ;) Men kanske imorn.
Imorn; Ska vi simma med skolan..?! OMG -.- Jobbigt värre. Får t.o.m hoppa över min träning-.- Fett irriterande ju.. Men sen kanske jag ska träffa den där personen senare på kvällen. Kanske tar en sväng förbi gårn på kvällen. Så vi ses där huh? ;)
Miss u! <3

Tadaaaa.. Jag o Alice mfl. Hade en dag vid kanalen! Mkt nice!

Sooool!

Hej allaa! Jag måste bara börja med att säga att jag vill träna. Så ska nu sticka ut och springa bort lite fett ;) Tsss
Jag gick upp as tidigt idag.. EHm.. Rätt nice ^^. Igår va jag ute med Deysi :) Vi typ ba åkte runt lite. Väl tillbaka på Ekerö träffade jag min godis Ann :D ( Ellinor ;) ) Sååå länge sen ju ^^. Sen började vi gå till kanalen. Och gissa vem jag ser MITT I CENTRUM..?!?!?!? Jo, Nicke? Helt sjukt att se han igen. Har inte träffat han på ett år.. Vilken konstig känsla det gick genom kroppen :S Men sååååå underbar. Miss u Nicke!
Back to track! Idag ska jag inte göra så mkt, fest ikväll kanske? Haha
Hade så länge min snyggingar ;) <3 Puss<3

Bästa låten för denna vackra dag!

=)

Hellu! Allt bra elle? Med mig är det väl braa :) sitter i skolan just nu och har svenska. Sluat om en timme då taggar jag till min systeeeer :) Trevligt måste jag säga. Ne jag har nog inte så mkt att säga asså :P Hehe. Men jag ska ta rast nu så byyye<3

Ska man ta tag i det eller..?

Hej du däär! Hur är allt?
Med mig är det nog ganska bra..!? Eller allt vore ju mycket bättre om allt va som de skulle. Men så är inte läget. Världen driver med mig känns det som!
Orkar dock inte förklara ehe.
Är jag den enda lilla människan i världen som tycker att det är jobbigt med skolan..? Jag svär, jag går in i väggen snart. Och ju mer man har runt om sig.. ne jag vene, jag tycker om att ha mycket saker att göra. Men allt är liksom som att vara övertrött, du är liksom trött men kan inte sova. Exakt så är allt nu. Har MASSOR med saker omkring mig, men orkar verkligen inte ta tag i nått. Inte i ett skit!
Är det någon som fattar?


Ganska exakt så känner jag!

John eller Adrian..? Tänk om man fick välja...

Hej allaa! Sry för att jag skriver som en sopa. Igår va jag på Stcokholm Ice och det va ju såklart sjukt bra! Och Adde e fortfarande snyggare än John Travolta.. What to do liksom :S ^^
Just nu sitter jag och äter än macka i min ensamhet, skriver till D**** och kollar runt lite på vad man kan hitta på påsk lovet. Jag har funderat på att sticka till London.. :) Får seee. De va liksom rätt dyrt och så..
Aja kanske skriver mer sen ;) Puss<3
 Eller Hmm..? ;) <3

Lite cool bild ju ^^^hihi
Puss<3

RSS 2.0