Design

Hej. Rebecka här från http://www.ebeccah.blogg.se som gjort johannas design. För mig i firefox och google crome ser det helt normalt ut men i internet explorer hemma så är bloggen svart i wrappern. Ska försöka fixa det om det inte är blogg.se som krånglar. Wish me luck så johanna komma tillbaka snart!


Som ni ser..

..Så laggar min blogg gaaanska mkt just nu. Behöver lite hjälp om man säger så^^ men så fort de har fixat sej bloggar jag igen :)
Puss<3

:(

Har ju kommit hem från träningen och gårn.. Pallar inte skriva mer just nu! </3


Godmorgon!<3

Godmorgon:) Idag har jag sovmorgon så jag typ sitter och tråkar lite framför datan just nu^^ Ska snart gå.
Idag blir de skola sen lite träning. Ganska nice. Eller skolan är inte såå nice. Har engelska typ hela dan :O haha.  Fast ne nu ska jag nog gå;)
Pusssss<3

Ica-ölen..Toppen

Nu så! Nu är jag hemma igen alla glaada. Provet..gick.. Okej (A) eller aa fast nä. Efter skolan gick jag och Thea till centrum och skulle köpa mat till hennes syster som va skit hungrig tydligen, men när vi kom fram till kassan typ kom vi på att vi inte hade pengar med oss. Så vi gick och gömde alla varor som bestod utav en ganska stor choklad kaka, macka och en dricka. Hahah och de la vi bland ölen xD..^^ Men så ädde..
Nu ska jag plugga satan. Vara jätte duktig och allt så mamma blir stolt.
JAAAAAAAAAAAH! Hittade just Zin' kim på Spotify :D överglad :D :D
Hihi Puss <3

Moahaha

Skula

Oojäh! Nu jäävlar ska jag ha no prov..:S omg.. Har pluggat..HEHE kmr få ig :). Men så ere. Annars då? Sj är de bra. Ska hem plugga som fan sen. Nicenice.. Kunde inte haft roligare tror jag..*host* (A)
Men ne nu börjar no:n ^^
Bloggar när jag kmr hem. Puss <3<3 Love yah!
P.s. Nice, de va Jocke som visade mej låten! ;) puss <3

Zzz..?

Ahh sjukt fin!

Somnar nu till denna! Hörs imorn<3

Sista

Hejhej..
har fortfarande fett tråååk.. Men de blir nog sista inlägget idag så jag hinner plugga m.m oxå.
Så puss och godnatt<3<3

Lyssnas på nu:)

Jag har såå..

..Ah kan ni gissa? Juuuste, jätte tråkigt!! Finns de inge skoj man kan göra? :/ Vet bara en sak som MÅSTE göras och de är plugg men jag orkar inte nuuuuuuuuuuuu! bläbläbläää...
Så puss... Släng in en kommentar!

Bilderna

Såja Hej!
Just nu städar jag, tar kort och lyssnar musik :) Mkt trevligt.(blev just skiit skakis :S) Lovade ju lite bilder så här kmr dom :) Njuut av dom..mycke vackra bilderna *host* ;)
<3

Byxor från Gina typ 249:- tror jag

Leggins Vero moda..eh.. 199 :- har jag för mej^^
:D fiiiint!!

                                                                Uggs^^ Skit sköna
Kanske lägger upp fler bilder sen..På typ jackan å dedär^^
Puss<3

De stämmer!! Eller?

Godmorgon..Hej!!

Jag har typ inte gjort så mkt idag de är ju liksom bara förmiddag typ^^ Men typ senare idag ska jag plugga! Som fan!
Idag ska jag oxå lägga in bilder på de jag köpte här om dan oxå :). Spännande va..?! ;) Haha kollade runt på lite bloggar nyss och då såg jag dehär:
10 bevis på att du är kär
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7.
 När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du
tänkte på.
<3



Stan till polis..?

Heej!

Igår efter skolan åkte jag och  Thea till stan. Eller solna^^ Jag handlade en jacka, skor, byxor, en bh och leggins.(bilder kmr imorn). Sen åkte vi till gårn. De va tydligen väldans mkt poliser och grejer på ekerö igår oxå. Dock märkte jag inte nått eftersom jag inte va inblandad eller nått :) skönt!
Idag åkte jag och Thea in igen fast denna gång till min träning och för att "jobba" lite. Efter en ganska okej träning åkte vi till solna för att fixa en sak sen åkte vi och jobbade. Vi va färdiga typ kl. 18 och bussen hem gick kl 19-.- Lite sugit!..Så vi drog till vallen och kollade läget. Träffade Jimmy!..Och Krister, fast han hälsade inte ens :S. Så när vi stog och snackade med JimmyBooi kom polisen och pratade med oss om allt möjligt^^ sen åkte vi hem, och nu sitter jag här. Känns som om jag skulle varit med i ett.. ah jag vet inte vad. Men ont har jag. Från svanken till knät-.- Knappt så att jag kan gå.. Kuuuligt.
Imorn lägger jag upp bilder och bloggar MKT mer.
Puss <3
Man blir riktigt partysugen nu!!! :D

YES!!!

Heeeh! Kom juste hem från ridningen. Ni förstår inte hur jäkla härligt de va att få rida igen! Första stegen i galoppen va som att flyga :D hihi skit härligt iaf. Saknar verkligen min egna lilla älskling <3 Hoppar du har de grönt där uppe på de eviga sommarängen :)<3
Idag har jag typ inte gjort så mkt. Varit ganska nice dag. Typ.. sprungit?! hela dagen :P  hihi. Har just ätit oxå och nu lyssnar jag på musik:)
Puss <3

Moahah Flum

Hahaha OJ:S va jääääätte nära på att radera min blogg nyss :P hihi<3
Haha jag kan inte skriva idag alltså :) Titta här:

Wille säger:
läget?

Johanna<3 säger:

jorå
dunkar
finkar
haha asså jag orkar inte

 Wille säger:
haru druckit eller? <3

Johanna<3 säger:

haha du då?
haha nee^^


Mohahah så går de ibland när jag ska skriva att "de funkar". Gick inte alls bra!
Puss <3


<3

Känner att jag vill dela med mej lite av vad jag gör just nu! Här kmr lite :)

Riktigt fina! Älskar!!! :D
Puss <3

Älskar denna låt :) <3

Hej!
Igår va jag hos Clara och kunde då inte blogga men ska göra de nu. :) Idag har jag har studiedag fast jag va i skolan ändå för att plugga lite. De gick bra. Fick inte jätte mkt hkort menmen. Nu är jag hemma igen iaf. Skönt!

Jag skrattar idag

...Jag skrattar idag, jag vill leva i nuet. Så jag lever idag idag idaag!.. *host* kan inte texten(A) hihi.
Har just ätit lite. Så jag hade inte så mkt att göra så jag loggar och bakar kaka :D hiih naamnam. Lyssnar på musik och skriver med kompisar på msn :) MKT trevligt!
Annars såå... Hade jag typ tänkt att ha frågestund snart.. eller nått. Börjar liksom få slut på ideér ^^ Händer liksom inte såå mkt mer än skolan i mitt liv. För den som inte har fattat så har jag då ig i eng så jag har rätt mkt att göra! :) Jag vill liksom klara ett litet g i engelska. Men de va ju bara en liiten del i mitt liv.
Men så äre. Vi hörs! Släng in en kommentar vettja! ;)
Puss <3

Vanlig dag!

Hej alla glada :)

Idag har jag inte gjort så mkt. Varit i skolan och tråkat som vanligt typ. Eh..aa finns inte så mkt att säga kanske:P hehe. Aaa.. Men Jag kanske skriver mer sen om jag kmr på nått :D
Puss <3

(k)

Här har ni då några bilder! Jag vet, vissa är sjuuukt störda men vafan :)  Spelaroll :P haha
Pöss<3



Ahh så klagar vi inte :)

Dåligt.. (A)

Heej<3
Verkligen ledsen för att jag är sämst på att blogga. Men ni behöver liksom inte läsa om ni bara ska klaga :).
Igår var jag hos min kära syster och hade skoj. Vi gjorde pizza och drömde oss bort :D haha as kul ^^
Idag åkte jag från lidingö typ halv 3. Städa och hem. Riktigt skönt att vara hemma! Imorn är de skola... Hoppas jag står ut och inte trillar ihop..eller nått ^^ hihi.
Jag tog lite bilder ni ska få ta del va ganska snart :) skoooj :)
Pöss<3


Datasal

Hej allihopa! Är i skolan och har lite lektion och måste gå nu. MEN jag ska blogga när jag kmr hem igen. Ska dock till min syster igen först men sen så:D
Pöss<3

Mvg?!

Hej!

Sitter just nu på pappas jobb. Ska snart till träningen och sen syster. Ska bli nice. Hon ska, snäll som hon är, hjälpa mej med mina läxor så jag typ får..MVG?! :D haha aah omg va nice de skulle vara^^ hihi får se hur det blir med den saken. Imorn fyller min systers dotter år ( Ja, jag är moster ) och vi ska nog dit och ha lite kul :D se om hon fått nått skoj. Jani.. Annars? ´Bra med er? :)
Pöss vi hörs
<3


VAKEN :D

Moahah jag är vaaaken :D hihi fast jag håller på att somna hela tiden. Ska snart gå till bussen :) I skolan väntar ca. 3 timmar SV :( liite ssmå tråk. Sen vet jag inte. Har typ idrott oxå^^ Sen ska jag ringa en kompis till mej och vara super sur. Hatar när folk ljuger :) Fyf*n för de om man säger så!
Tack och pöss på er
<3

Gårn :D

Hihi kom just hem från gårn. De va väl.. kul.. där. Eller aah, gjorde inte ett skit :). Har just ätit lite. Och ska nu sovaa :D Så man orkar upp imorn. Men Puss på er!
Imorn ska jag uppdatera på morgonen! Även fast jag kmr ha fett mkt att göra ^^ Hehe
Nattiiis<3

(Y)

OMG!!
JAG är med på veckans blogg!!! Rösta på mej :) gå in på denna blogg ( http://bigal.blogg.se) RÖSTAAA!!

Justee!!

IDOL Börjar ju idag!!! Glöm inte de!

Undra hur många man känner igen detta år :D

16.39

Hemma igen :) Har varit en JÄKLA jobbig dag! Omg har "pluggat" skiiit mkt!! Har jätte ont i huvet nu :) Just nu har jag inte så mkt att skriva.
Ni kan ju gå in på Alice´s blogg och rösta på månadensblogg. Jag är med!!!! http://bigal.blogg.se :) skulle va skiiit nice att vinna den. :D
Tack på er göllisar <3
Pöss<3

Idag :)

Heellu! Idag har jag varit i skolan. As trevligt..*hm..host*. Eh.. vi hade typ 3 timmar so :S blä. Mår illa av att bara höra de! Fick typ 3 OLIKA läxor =o Knaaas. Kom hem typ vid 5, gjorde läxor, åt och nu sitter jag här :) Lyssnar på musik, bloggar, kollar fb och skriver på msn. Kulkul. Ska plugga liiite till snart. Imorn är jag ledig från skolan :) skönt fast jag ska på möte hela dan ist.. Lite tråk. Så jag måste slagga snart så jag inte somnar på bordet där ;) haha.
Back to mjusik dåda ;) hihi Jag sitter och lyssnar på en RIKTIGT fin låt! Skit bra. Och han som sjunger, Monty som han heter, är as snygg!! :D. Låten heter Seglaren :)
Här har ni texten
Puss<3
Jag var 10 år och stod längst ut på ingarö
och jag stirra på havet, precis som tusen gånger förr
å mamma sa då gubben ser du alla öar, säg?
allihop är dom dina och ingen ska ta dom ifrån dig


ahh – ahh vart än jag reser vet jag var jag har mitt hem och hjärtat slår och slår för stockholms skärgård yeah där vita segel går ut över blåa hav till vind och måsars skrik, där ute föddes jag vet inte om dom hör mig alla dom som jag älskat och alla dom jag hatade var jag än går, ser jag jämt en horisont hör en röst som förklarar att man aldrig kan börja om ahh – ahh vart än jag reser vet jag var jag har mitt hem och hjärtat slår och slår för stockholms skärgård yeah där vita segel går ut över blåa hav till vind och måsars skrik, där ute föddes jag där ute föddes jag där ute föddes jag stod längst ut på ingarö och jag stirra på havet, precis som tusen gånger förr å mamma sa då gubben ser du alla öar, säg? allihop är dom dina och ingen ska ta dom ifrån dig ahh – ahh vart än jag reser vet jag var jag har mitt hem och hjärtat slår och slår för stockholms skärgård yeah där vita segel går ut över blåa hav till vind och måsars skrik, där ute föddes jag där ute föddes jag där ute föddes jag..
<3

Nu så

Så nu har jag laddat in alla bilder. Tagit bort allt onödigt och så :) Kommer lite bilder nu från en kväll då jag hade väldigt tråk ^^ Har inte fiixat dom alls :) Njuuut..<3




Sååå lite bilder där oxå :)
Kmr nog fler snart ;)
Puss<3


Herre gud

Fb är helt galet bra ställe att göra lite reklam för nått ^^ tex. som bloggen :D hihi fick typ 25 extra läsare idag för att jag länkade på fb! Grejt (Y)

Just nu sitter jag och lägger in bilder på datan. Går as segt för de är 1027 bilder som ska in. Men dock är det bara ca. 10 av dom jag vill åt NU! haha så de kmr ett inlägg senare med bilder ! MISSA INTE <3

Hello

Nu sitter jag här inne på datan och pluggar lite. Depp söndag så då kan man lika bra fördrvia den med massa plugg. Sitter och kollar efter kläder på nätet. Efter en speciell jacka och ett par skor^^ Kom just fram till att dom va skiiiit dyra. Jackan jag vill ha, höst jacka, skit tunn typ kostar 1990:- :S herre gud alltså... Aja bara spara:)
Pratar med en kompis på fb oxå :) han snackar eng så de blir lite plugg där oxå ;) haha lite en är aldrig fel.
Ska lägga upp bilder sen :) tog ett antal bilder förut på djur och natur ;) :D haha.
Hörs sen
<3
<3<3<3

In löööv! På riktigt :)

Heeeej..
Jag är så grymt kär!!!!! OMG kan inte sitta stilla när jag hör på deras röster. Helt sjukt bra dom är. Älskar dem verkligen<3<3
Dom hade en galet bra spelning igår. Jag fick liiite kontakt med dom oxå :D hihi. Tyvärr hade jag ju ingen mobil med mej så de blev inga kort :'( böbuuu... Jag dör... Aja iaf^^ Jag hade en grymt trevlig kväll med min lilla, "lilla" familj och lite släkt :P haha de va syskons syskon å allt möjligt där ^^. Jag och Pella åkte Insane två ggr och sen kollade vi på Baseballs. Jag gick fram ganska långt i publiken för att se nått. Blev typ halv haffad av några killar och tjejer som jag inte kände alls. SKIT KUL!! Sen så gick jag till dom andra som stog ganska nära scenen så man fick lätt kontakt med dom på scenen oxå :). Så stod man och kollade mycke på frittfall o tänkte " Att dom vågar ge sej in på de där" Så frågade Pella om vi skulle åka och jag råkade säga JA! Fattar ännu inte varför jag sa ja till en sån galen grej. Men de va skiiit kul!! :D haha.
Sen, 30 min, senare ringde min syster och sa att hon hade åkt berg-och-dal bana med Digger! Den snyggaste! Dom stod tydligen bara där och skulle åka så hon haffade dom :P hahah helt galet. Och jag är skit sur för att hon fick och inte jag :'( buhu..igen. Kmr väl fler ggr :) Oj va långt de blev^^ hihi tack till dem som läste allt :D ganska spännade va?!
Puss <3

Ja, vi skrek. Har ont i halsen!

mobiler hit eller dit

Heej!

Förlåt för dålig uppdatering ^^ skit samma liksom :D hihi. Idag har jag varit i skolan :) Ganska nice dag. Tog hål i örat igen oxå. OH jag glömde min mobil hemmaaaa :O herre gud :S vet inte vad jag ska ta mej till :P haha. De betyder oxå att jag då inte kan ta massa fina bilder på Baseballs :'( buhuuu :(

Imorn är de is träning :D wiho:D Men nu ska jag och pappa åka till Bp för att möta mamma och åka till grönan med dom andra :) nicenice <3

Hörs sen.. om jag lever(A) dom är ju så snygga så jag lär ju typ dö för de :D hihi
Puuuss<3<3

<3

Hej alla glaaadaa :D

Jag sitter just nu och pluggar som tusan. Hehe aa på bloggen (A) Ne men lite so m.m. :) skriver lite på msn till folk :) Sitter och te.x pratar med en kompis Gustav. Har inte pratat med han på jätte länge  och jag kom just fram till att vi har lite samma intressen :) de är ju ganska kul! jaha.. nått mer jag inte riktigt att säga just nu. Imorn är det träning igen :) eller fys :P haha<3

Kom oxå just på att jag verkligen inte pratar om mitt mer.. privata liv =o hihi aja, verkar ju inte ta skada på någon heller så ;) På Fredag är de Baseballs :D jag dööör va kul de ska bli :D:D:D Herre gud asså :D^^ ska dit med typ.. 12?! andra :P haha men de ska bli sjukt kul. Älskar Verkligen dem :) <3  
Puss <3
 ARK <3

08.51

God morgon! De är inte ofta alls som jag skriver på morgonen men idag blev de ett litet inlägg ^^.
Idag är de skola som gäller.. Slutar typ as sent oxå :( OCH jag har idrott :'( Fast ibland är de kul men inte idag:P haha. De är riktig mys dag idag :D jag har mjukisar å allt :D^^.
Btw, Tack Becka som fixat min blogg :)
Nu ska jag titta lite till på tv sen ska jag gå.
Puss <3

RSS 2.0