DAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAPMDAMPDAMPDAMPDAMPDAMP!

Hej alla!
Idag va ja i skolan. Rätt soft :). Sen skulle jag hem o rida men ne, han verkade sur o ha pms sååå... Bojkottade lite där. KRUSA INTE EN JÄVEL!
Nu sitter jag o e fett neeeereeee! Jag blir av med min data imorn, blir av med mina penslar och de är fredagen den 13 imorn. FETT BRA FREDAG. Slutar nog som alltid. Fast jag är jäääävligt glad att det finns fler dagar och att man kan va hur som helst vissa dagar... o ha de bättre andra dagar! ME LIKE!
happ... lägger väl upp sista bilden här då... sista bilden från denna dataaaaa :( BÖHÖÖÖÖÖ! Jag är fan ledsen på rikigt! Men dem på plus kan suuuuuuga :)
Pusss o kram
JUSTEEEEE.... har inge smink heller DAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMP

Första o sista dan i skolan!

Heeej alla!
Ja, skolan började idag och imorn tror jag att jag slutar här :D.. Lite tråååk men ändå känns det förjävla bra! Haha de är liksom inte bara jag som ska byta så :P. Nej så nu blir det Praktiska, antagligen hästhållning. Så lite taggad är man nu iaf. Så just nu sitter jag i skolan, hungrig som jag vet inte vaaaaad. Ville ju liksom inte sätta mig i matsalen sj xD. Mellis är ju inte här såå.. hungrig får man va ^^.
Nu dör min data snart och jag ska ha lektion snart! Min sista sen får jag gå hem... Eller iaf möta mamma på ekerö o gå till andra skolan. Niiiiiice!
Pöss så länge
Min miiiini polle. Han ska btw säljas men ah :P
Jag o Thea på nyår xD. MKT vackert!
Puss

Så blev det ett nytt år iaf...!

hejhej!
Hade ett ganska okej nyår. Jag va gaaaaaanska otaggad. Asså hade ingen lust alls!
Aah.. de blev lite bråk o sånt men ja.
Ajaaaa... Önskar alla en god fortsättning!
Pössar
Nu blir det "vila ögon gänget " ^^

RSS 2.0