Jag o Platin.., jag o Platin ;)

Hej alla! Jag har typ inte tid att skriva längre.. Sååå synd men jag ska snart bli seriös med mitt bloggande. Snart. Men först ska jag köpa min lilla Ludde..^^ hihi så jävla söt ^^. Iaf så tänkte jag bara göra lite reklam för min underbara kompis blogg http://platins.se . Gå in och spana där så får ni nog mer uppdat. om vart jag befinner mig. Sen måste jag göra lite reklam för ett underbart Stockholm som befann sig i Kungsan igår. Har nog inte haft så kul på länge. Galet ont i halsen ;) Så tack Rix fm för en gryyyym festival!

En kväll att minnas liksom ^^
Puss så länge <3

http://platins.se

Sommaren, här kommer viiii! <3

Nu ska jag äta, för första gången idag ^^

Något jag saknar så otroligt mycket är Andra Avenyn. Va heeelt galen i de..

Har förövrigt haft en trevlig helg. Nu är jag dock jävligt trött eftersom att jag somnade ca. kl. 04. 30 inatt och gick upp 10 :P haha. Men de va kul att trängas med tre andra klumpedunser i sängen. Dom både snarkade, slogs, pratade, dog av skratt och pussades. Haha men det är ju de som är kul ^^

Puss<3

Gaah va snygga ;)

This is it ;)

Förlåt att jag skriver så dåligt.. men aah. Hahaha mitt liv asså xD Vet inte hur jag ska ha det.. om man säger så. Men idag har typ bestämt mig för att bli en " The city" tjej. Mitt nya liv ligger i LA.
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8 Och de här är då mitt nya party gäng ;) Mohahaha
Pussss<3

Let´s call to Alice

Hej alla. De blev en ganska så chill dag i skolan iaf. En på slutet blev det lite.. pain om man säger så. Men ja, får se hur allt slutar i detta lilla liv alltså :)
Imorn; Blir det skola som vanligt. Ska sova fett länge imorn..? Eller.. Har typ 30 min sovmorgon :P haha inge kul. Sen ska jag ha musik på morgonen. Den lektionen gör mig sååå glad. Man får sjunga och spela så mkt man vill ^^ hihi.
Nu ska jag äta upp min glass och ringa Alice och.. hihi skratta lite. Hon lär få mig på bättre humör:)
Puss så länge <3

Söööööt Alice <3... Daniel ser ju lite mindre bra ut (A) <3

....

Hejheej

Sitter i skolan just nu. Dagen började ju fan bra. Men just nu känns allt helt åt helvete. FAN... Har inge jag kan lita på längre, ingen jag kan känna för längre.. Varför skulle du föstöra mitt liv? Det.. är helt cp allt just nu. Fattar inte hur man vill förstöras andras liv liksom?!.. ååååååh jobbigt. Är bara trött och vill sova nu. Helst vill jag inte vakna igen.

Nu ska jag åka och jobba.
Puss<3

Outfit (A) eller facelook (A)

Valborgs outfiten då ;) :



Hahah oooh sexi maaamaa

1 Maj :D

"Första maj välkommen"...öh? Hahah kan inte riktigt den asså :P

Hur var eran brasa/fylla igår dååh..? ;)
Min BRASA ( Dricker inte så.. ) va aaas nice . Eller asså hela kvällen va sjukt grym. Älskar att sitta och grilla och vara med mina vänner, bara dö av skratt och ha det allmänt kul. LOVE IT! hahaha.
Hahahha jag har så roliga citat från igår asså jag döör så kul jag hade. "F*****AAA!" "Eller vad säger du..?" "Jag håller med!" "Jag ber om ursäkt..." hahaha och allt de där spelade vi in på en synt.. Hahahah ni fattar typ inte de roliga men sjukt kul jag hade iaf.
Så tack för igår alla.. Elle alla som kom innan 22.30.. ;)

Imorn; Så blir det skola igeeeen. Inte så chill dag imorn tyvärr.... Sen måste jag jobba på kvällen oxå. För jag va heeelt död idag liksom. När jag kom hem från Alice o stan och allt de där så somnade jag och sov från kl. 16 till typ 19 :P hahaha kommer inte gå så bra för mig att sova inatt :O:(.
Iaf imorn, ska fösöka dra med Alice till stan på en fika eller liknande ^^

Bilder från Valborg och 1:a Maj kommer snaaaaart.
Pusss<3

RSS 2.0