Ingen lust att blogga.se

Hej alla. Har typ ingenting att göra idag sååå.. ah.
Herrå!


Hur pissigt kan de bli..?!

De va en jävligt råkig kväll.. För de första hände de ju ingenting, och när det väl skulle hittas på nått så skulle ja hem liksom.. De suger de här. Ingen mening att gå ut liksom. Och inte nån som vill hitta på nått heller. ( För dom har redan hittat på nått som inte jag få va med på) 
Fuck my life liksom! Uuuuch..
Nu ska ja sova. Ska ev. jobba imron. Då kanske de händer nått..? Eller inte





Solvalla m.m.

Hej alla! Sorry för att jag suger på att skriva men de är ju faktiskt lov. Och rätt fint väder just nu så ^^

Idag va jag med Mattis till Solvalla. Fett nice o va i stallet igen och gulla med hästar :D hihi. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här o har nyss ätit. Jag försökte få med mig Alice sen eftersom att de händer grejor på ön liksom (a).. Men de va tydligen igen bra ide.. :/. Så tråkigt att man liksom bara tappar fler o fler vänner..

Aja nu ska jag sitta här o nysa färdigt sen ta en sväng till badrummet o fixa till mig! Sen ska jag ut. Vet inte rikigt vad som händer än.. Men antar att de blir till krogen eller Mattis o gulla lite mer med hästarna.

Puss så länge

Så fin låt. Godnatt!

Hej alla!

Förlåt mig sååå mkt för att jag inte skrev igår. Va så trött efter att jag träffade Alice. Sen senare på kvällen kom Thea, Bella och Amanda. Men kvällen blev inte rikigt som jag tänkt mig.. De blir ju typ inget iofs såå.. Aja.
Nu har jag iaf kommit hem efter en kväll med Bianca, Bob hahaha och Sebb. Hahaha... Vi va vid Långgruda och Mattis. Mkt trevligt :)
Nu ska jag lyssna klart på min musik jag har på!
Puss o godnatt!
http://www.youtube.com/watch?v=v9gNsP-9sjs - Otroligt fin låt!

Liten ja va ^^ Tur att man kan förändras!

Långgrunda?

Hellu!

Idag gick jag upp cp tidigt för att åka lite hit o dit. Vi va hos mormor osv. nicenice...
Nu väntar jag på Frida, Tobbe och Sebbe. Vi ska åka till Långgrunda o badaaa. Dock blåser det liite föör mkt för min smak så vene om jag ska bada^^

Fuck.. Kom just på att jag missade " My life as Lizz"... Gaaaah skit!

Aja, imorn så ska jag åka tidigt som sätan och träffa Alice. VI ska typ åka hem till henne och bryggan. Käka nått o C H I L L A A A galet. Sen måste jag jobba såklart.. Menmen, vad gör man inte för världens sötaste vove liksom?!

Bye så länge

Ni får bilder imorn. Tar med mig kamera till Alice!


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på http://miixx.se ( Världens bästa blogg btw ). Jag tävlar om ett myggarmband. As smart ju? Kika in du oxå!
Puss

23.58 tyyp

Hej. Sorry för dålig uppdat men jag har ju min syster o' co. här sååå.. Fullt upp liksom.

Ikväll så hände absolut ingenting. Jag och Bella drog till krogen. Då kom även Julia, Frida, Tobbe och några fler. Jag var dock inte kvar så länge eftersom att jag va tvungen att cykla hem. Och de började ju såklart vräka ner med regn -.- min dag.. N O T

Imorn har jag försökt att få träffa Alice.. Vene hur de gick.. :( Annars sitter ja väl hemma. Har liksom inte så mkt annat för mig. Aja
Dags att sova!
Godnatt <3

Lägntar tbx till de fiiina vädret :(

Godnatt.

Nu ska jag sova efter en kväll på krogen. Asså.. Jah.. Människor, JISSES!
Godnatt!


Kommerintepånågonrubrik

När man inser att man inte har någon man kan lita på
Och när man inser att det inte fanns någon annan
Då har man insett att man inte heller vill ha någon
Och kommer nog aldrig att få heller.
Då ser man också folk som tror sig ha så rätt om en.
 Fast dom har jäävla fel!


Nu ska jag till krogen. Bye!

Drama på Ica

Hej alla!

Nu är jag hemma igen. Fick med mig min ena syster, barn och co. Trevligt trevligt. Och vi va i centrum o skulle hanlda. Det blev ju minst sagt ett feeeeet drama på Ica.. Jissös!
Igår så käkade vi pizza, handlade toarullar m.m. Haha
Ahh, idag då. De är ju fredag? Vad ska man mer säga liksom? Har inte ett skiiit att göra. Jag lär väl inte få gå ut heller. Kommer aldrig mer att få gå ut :).. Men men, ska ringa Sebben nu iaf.
Puss så länge<3

Mot my sisters place ftw

Fuuuuck va jobbigt de va att springa. Asså shit, mina beeen :O Och sen när jag skulle vända på en plats och springa tbx va de så sjukt mkt flugor o skit?! Så jag sprang ju som alrig förr för att bli av med skiten.

Nu håller jag på att fixa mig för avgång mot Lidingö. Eftersom det inte va nån annan som hade lust/tid att träffas såå.. Åker till min töntiga syster som får damp på mig i telefonen :D hihi

Skriver mer imorn!
Pussss


Pissig dag minst sagt

Nu ska jag ut och springa! Usch...

Hejdå..

Btw så har jag namnsdag idag!

Trött på alla sätt

Godmorgon! Ännu en ny dag med pissigt väder. Idag blir det inge jobba.. Hmm.. undra vad man ska göra då liksom? Vet att Bella e hemma på ön.. Men vad finns de att göra liksom? Jag vill ha tbx min häst!  :(

Jajaaa... Jag gör inte så mkt just nu. Eller jo, jag blir terrad på FB -.-. Men så är det alltid när jag har gjort nått fel.. Fucking irreterande att pappa alltid ska berätta för ALLA vad jag har gjort. Asså.. Ååh.. Jävligt jobbigt börjar de bli iaf

Aja nu ska jag gå ner och se om det finns nått att äta. Eller man kanske ska matvägra, då lär ju pappa säga de alla oxå. Kanske man blir terrad för de oxå.
Puss

Glassigt ;)

Hejsan hejsan alla.

Sorry att jag inte har skrivit så mkt idag. Jag har nämligen jobbat lite idag. Sheta duktig tkr jag. Fick ca. 400 för att sitta i en kiosk med Thea och äta glass, dricka cola, räkna lite och ta betalt för en o' annan glass :P Haha. Vi räknade kassan och vi hade fått in typ 2000 kr på tre timmar. Fett nice :D haha aja, nog om de.

Har nyss ätit.. Så är proppa mätt nu^^ Senare vill ja gå ut. Sebbe och Bella tkr att vi ska våldgästa Mattis och hans stackars hus :P hihi buuuus.

Nu ska jag ta en klunk kaffe.
Puss <3


Kväller

Hejsan alla!

Nu har ja nyss ätit middag. De va inte så gott alltså.. Asså inge fel på maten. Men de gick liksom inte att äta idag. Aja lyckas kanske en annan gång ^^
Nu tänkte jag gå en runda och sen träffa kompisar här. Vene vad vi ska hitta på, men endast vatten för min del :)
Puss så länge<3

Side :)

.. Shiit.

Hej...

Fyfaaaan! De händer ju bara inte? På en måndag? Full som en kastrull liksom.. PALLAAA. Aja, tur att jag inte va den enda som gjorde bort mig totalt. Mattis och jag bar runt varandra och var ganska exakt lika fulla :P Haha ja jisses. Asså de är likosm inte ens kul?
Och såklart avslöjade jag ju för att mamma att att jag inte va så nykter heller. EPIC FAAAIL!
Ne nu ska jag ringa Thea och beklaga mig lite. Kanske ska ta ett litet dopp oxå, nu när det är fint väder :)
Pusss


Fast de kunde ju varit värre...

Och helt seriöst - Aldrig mer!

Oups

Hejsan hejsan allaaa.. Har nyss vaknat typ. Lite smått panik eftersom att jag förmodligen ska iväg idag. Ehe hoppas fan att jag inte missar bussen som går kl. 12 (a) Öhööö ^^

Aja inte så mkt mer att säga. Är lite stressad :O
Bye så länge! Puss <3


Jag e så aaavundsjuk,..lalala?

Hej alla..

Jag har ju som sagt varit i Göttljaborg va.. så de e ju därföt jag inte har skrivit liksom. Där va det rikigt nice. Vi va ju på Liseberg och lite annat.. Trevligt trevligt!
Min hemresa från Vingåker va ju inte lika kul. Gjode bort mig o grejer heeela tiden. Folk kom och sa till mig att dom kände igen mig. Och de va nå kineser eller nått som ville fota mig :S Och på tuben satt det fyra st som satt och tog kort i smyg? Ja jisses, skaffa ett liv? Eller gör nått åt saken iaf haha.

Imorn; Ska jag börja min träning/äta nyttigt ( öhö baaaantaaa ), ska jobba o träffa folk. Folk har ju så satans bråttom att träffas helt plötsligt?

Mhmm.. jo juste, igår va de ju fest hos Niklas.. O jag va i Göteborg. Ingen bra tajming :( Jag hade sån ångest för att jag inte kunde kma. De bara dundrade in samtal och meddelanden från folk som va där och hade lite fööör kul.. P I S S S S S S  Så den som träffar mig, prata inte om det för guds skull!!!

Hah, spexig bild från Turkiet. Jag borstar mitt hår och mamma tar kort.. -.-'

Brb ute

Godmorgon!
Sitter på Ekerö nu och väntar på min syster. Ut med hunden i de vackra vädret.. öhö
Pusss

Bra bjud på bilder

Såå.. Nu är jag hemma från min lilla ängel Alice. Mkt att prata om! :O ^^
Jag kom hem och åt lite sen drog jag och Bella ut. Så träffade vi Sebbe och åkte till Mattis. Drack kaffe som gamla pansionärer :P hehe. Sen åkte jag hem efter ett taaag. Och nu sitter jag här och kollar alla bilder från Turkiet :) Laddar upp några nu :)

Imorn.. eller typ hela helgen blir det nog inte så mkt skrivande.  Jag ska nämligen till Göteborg.. Lite Liseberg och ett litet jobb att fixaaa. Hoppas ni står ut^^


Away we go: Tukrieeet. *Måste bara nysa först*

Hotell :)



Kisse :D Gah va porrig bild? (a)

(Måste tränaaa)
Mamma: Nu tar vi fina bilder :D
Jag: Måste sätta upp håret? Och NEJ tack!

Mah gaaang B-).. Eller?

De blir sista bilden. Nu ska jag sova o va pigg imorn! Pusss

Hemma till skiten igeeen :)

Heeeej!
Nu är ja hemma igen. Kom igår :) Men shiiiit va kallt ni har det i detta lilla land :O haha jag hade liksom ca. 45 grader i en vecka. Och liksom här är det bara 17 grader :P Fail på Sverige (a)
Nu sitter jag hemma hos Alice iaf. Och när jag kmr hem ska jag lägga upp bilder från resaaan
Nu ska jag va social här. Ska noga tvinga ner dom till bryggan :D hihi
Puss så länge <3

NU bär de av!

Hejhej!

Nu åker jag snart till Turkiet. Jag bloggar om en vecka igen!
Puss på er alla ! <3

God Morgon!

Hejsan hejsan! Sovit gott? :D
Tror jag har sovit ganska bra?! :P haha
Nu börjar det dra ihop sig till min lilla resa till Turkiet! Rikigt spännande måste jag säga. Någon som varit där? :) Så idag ska jag packa de sista och städa i mitt rum så de är fint när man kommer hem :D. ( ehe.. får inte åka om jag inte städar ordentligt (a) ) Haha de kan ju bli kul asså :P
Ajaaaa.. Jag skriver nog mer sen
Puss så länge <3

Inte helt fel  :) Någon som varit i Turkiet?

Next stop: Sängen!

Ojsan? Va många läsare jag fick helt plötsligt? en ökning med 50 pers är ju inte vad man får varje dag liksom^^ Vad kom ni ifrån? ^^

Hej btw!
Nu har jag varit på Arlanda och hämtat Alice. Oh va grejer hon hade :P Jisses... Sen stannade vi på Max ofc. Alla höll typ på att döö av hunger. Sen så åkte jag heeem :) Och nu typ sitter jag vid datan o skriver lite.
Imorn ska jag packa de sista och.. leta efter mitt pass? :O  Haha
Men vi hörs imorn alla! <3
Puss

3 veckor sen! Mer bilder kmr imorn!


11.38

Tjohej!

Har typ nyss vaknat och har sååå ont i huvet :( Känner för att bara ligga i sängen hela dan ^^. O de är ju typ skiiit väder ute oxå.. KUL!
Igår iaf så satt jag o Bella vid FP och kollade på när alla gick in på nån "Danskväll".. Såg galet tråkigt ut^^. Men sen kom alla andra o då blev vi insläppta :P Fast de va inte så roligt där . Sen drog vi vid typ halv ett.
Idaaaag ska jag träffa AAALIIICE!! Hon kommer hem från London vid kl. 20 ikväll såå.. de blir sent.. Som vanligt.
 
Nu ska jag nog resa på mig och ta en alvedon och lite frukost!
Hörs seen <3

Utut

Hej alla! Haha inte någon som gissade rätt :P Suckeeers ;)
Haha jag var faktiskt och hämtade en husvagn :P Haha. Inte så kul alls. Helt knas bah :)
Nu har jag iaf ätit. Och faaaan va skönt de ska bli o få komma bort. Har visst tröttnat liiite på vissa här hemma kan jag meddela. Nu ska jag ringa Bella o dra med henne till FP o hitta på nått.

IMORN: KOMMER ALIIIICE :D OMG VA NICE. Jag o Niklas ska ju såklaaart möta upp henne. Jag kommer va helt till mig hela dan ju :D ÅÅÅh.. SÅ bra att hon kommer heeem! :D
Aja vi kanske hörs seen.
Puss <3

Moahaha

Hej alla! Haha nu ska jag till Hanige och köpa en sak :P Hahaha någon som kan gissa vaaad? (a)
Pusss <3

RSS 2.0