Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Sovaa

Aaahaaagh.. Va grym dag. Nu är det verkligen sommar igen:) Härligt härligt. Kom typ nyss hem efter att ha varit ute med Bella och Thea. Haha jag/vi gjorde lite olagliga saker ^^ hihi. Och dessutom va ploisen på ön^^. Aja iaf.. Jag sitter nu med en skål glass i knät och pratar med Alice :D KUUUL! :D. Hon kommer hem snart!
Ne nu ska jag sovaaa!
Puss på er.

Btw så är jag med i en "tävling" på hennes blogg. Så va med i den oxå. Stor chans att man vinner :) http://platins.se <3 Kram

Pölen för hela slanten.

Hej alla!

Hur har dagens dag varit? :)
Min va nog rikigt härlig! Vi åkte som sagt dirr till Pölen. Där träffade vi massa bl.a Henke, Simon, Offe, Elin, Kalle och Krister. Mkt trvligt. Hehe somnade såklart i sanden. Så jäkla härligt! Har ju liksom knappt sovit inatt. Somnade typ 04.30 :S Inte kul.. Så jag liksom visste att jag skulle råka somna där.
Imorn då.. Hmm.. vene rikigt. Om det blir fint väder blir det nog Pölen igen^^ Någon som vet vad det ska bli för väder?
Dock ska jag inte sola mer innan Turkiet ^^. Brukar inte bränna mig.. men mina axlar e liiiite röda ^^ Haha fail;)
Ajaa.. Snart kommer Alice hem.. Och då åker jag :P. Tajming på högsta nivå :P
Puss så länge.

Ett ♥ till dig

Heeei.

Just nu sitter jag och pratar med Fredrik. Det går inte att beskriva.. asså, alla borde testa att prata med den Killen. Han är helt.. aah ja vene. Han kan och vet allt. Han är så jävla bra!!! Omg.. In löööv liksom ^^.


Ne men annars då? Själv är jag just nu väldans varm. Har stekt i solen exakt heela dan. Först på bryggan och sen kom Dille och då åkte vi till  Pölen. Där träffade vi maaaassa folk som vi kände. Trevligt minst sagt. Nu har jag och mitt lilla hjärta lagt på. Så nu ska jag sova!
Men vi hörs imorn. Har exakt samma planer som denna dag. Fast vi ska åka direkt till pölen då. Så vi är där vid typ ett. Kom o säg hej vettja :D.
Puss o kram på er alla.

Saknar dig Alice ♥
Saknar dig Sjukt Fredrik..
Och kommer aldrig att glömma dig Billy ♥  


Good Morgon!

Tjohej. Vaknade för en stund sen.. Av att "K" ringde -.-.
Just druckit min extremt goda latte och försöker där med att vakna till lite. Kanske man ska äta en liten bit mat? ^^ Sen ska jag baaaara ligga på bryggan hela dan :D. Ska man kanske sno pappas båt..?! Asså helt seriöst :P hihi ^^. Men vi hörs sen alla :)
Pösss<3


Sol och bad med Peter...?

Hej alla! Idag har jag varit med mina kära systrar. Fast "A" skulle jobba så jag och min andra syster åkte till Gåshaga och stekte. Guuuud så nice de va.. Sen blev vi sjukt jäkla trötta. Så vi gick till min syster farmor och åt kakor och bullar o grejer^^
Asså vi solade i ca. 4 timmar. Vi va så himla trötta efter. Sen piggnade jag till lite efter att ha fått en kaffe. Sen somnade jag stenhårt på bussen :P Haha pinsamt :$.. Jajaaa.. Men imorn ska de ju typ bli lika fint väder så ska nog sola då oxå asså :D.

Juste, Peter08 har ju kört igång en typ " tävling", Den rätte för Peter08. Och jag anmälde mig på skoj. Och nu sitter vi helt plötsligt och skriver mejl till varandra^^?! Lite kul. Han tkr att vi borde ta en fika eller nått någon gång sa han oxå. Hehe:$
OCH seeen, när jag gick in på kisseis blogg såg jag detta;

Hmmm? Hehe tänk om Peter helt seriöst vill träffa mig? Ja, de vore ju nice :)

Aja.. Imorn blir det sol (Kom o sola med mig!) om inte.. Träffa Peter? ^^ Kan ju sola med Peter :D hihi 
Nu ska jag dricka upp min latte och sen sova! 
Puss <3 

Vafan.. De händer ju bara inte?

Asså jääävla skiiiit. Hela dan kommer gå åt helvete. Kommer sluta med att typ.. aah javene asså-.-

- 08.15 - De åker in ett jävla flygplan i mitt rum.. Eller iaf en typ feeet jävla geting. Så fick gå och lägga mig i soffan ist.

- I soffan; Kom jag på att Fredrik inte ringde mig igår (Han lär va en aningen sur på mig..). Så jag visste inte om jag skulle till han eller inte..
- Så jag tacka NEJ till en heldag på Grönan med massa härliga personer.. Fuckfuckfuck.
- Så blev jag hungrig. Lite god pasta och grönsaker gjorde jag. Aaaas gott. Satte mig ute och då va det sol till min förvåning. Skulle bara gå och hämta mina solglasögon.
 
-Kommer tbx. Tror du inte att hunden står och käkar MIN mat :O Asså det händer ju bara inte :O
- Jag börja skrika och fick gaaalet damp på den där jäääävla idiot hunden.
Fick kasta min goda mat. Och när jag stod och diskade kommer pappa och skäller ut MIG?!? Vad har jag gjort världen liksom?!?
Och dessutom va de det första han sa till mig idag. Nee.. men de är okej med en gullig utskällning på morgonen :) TAAAAACK!
Alice I need you..

Nu åker jag. HEEEJDÅ!


ÄÄÄÄÄÄCKEEEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mot Ekerö eller så..

Hej alla!

Nu har ju Bobby fixat med min blogg. Nice blev det iaf. Tack Bobby <3

Har ni haft en bra midsommar eller? Min va heelt okej asså. Stack inte ut eller så, satt bara hemma med alla. Så jag är iaf pigg idag^^
Vaknade vid typ nio av att min systerdotter typ.. ah, hade ner hela mitt rum på golvet.... -.-'. När dom hade åkte hem så åkte jag o Bella till FP och sen till Krogen o chillade lite. Vi kom på att vi va väääldans sugna på thai. Så kanske ska åka till stan o käka lite med några kompisar. Jaduu.. kanske ska passa på att köpa lite mer färg till håret oxå. Vill ha en liiiiten aning ljusare ^^ måste ju passa på innan man åker till Turkiet ;). Jahaaaaja..

Juste, läste min kompis blogg. Hon är på språkresa i UK. Men de är tydligen helt kasst där nere.. :/ 
Men spana in den oxå. http://platins.se . Saknar diiiig<3

Puss så länge <3 

Ehe pallar inte lägga upp bild ^^

Hello!

flippa inte! bloggen är under Konstruktion atm
den beräknas vara färdig imorgon vid denhär tiden

Sorry for the inconvenience

Rikitgt depp...

Helt seriöst.. Är ju fan heelt förstöd :(
Allt började med att en viss Erik skrev på FB att han ska på Foo Fighters konsert. Då tänkte jag 'okey, fine, de får jag inte missa..'. Började kolla upp när dom skulle spela osv.

DOM

SKA

SPELA

I FUCKING DAAAAAAAAAAAAAAAAG.

IDAAG?
Va i helvete. MIssar jag mitt favorit band? Jävla skitkuksatansfitthår....

Hejdå!

Sjuuuuk wihoo.. -.-'

Hellu! Känner att jag nästan börjar komma igång med allt bloggande nu asså ^^. Nu ska jag bara be om snygg o ny header :) Tänkte att bloggen ska bli väldigt ljus och rosa (a) Hihi. So let's call bobby ;)

Förövring är det bara braaa. Är sjuk o lite sånt men kan inte hjälpas liksom ^^. Herregud vilket väder vi fick idag då?! Lite btw liksom ^^
Ne men nu ska jag leta fram maaaasssa fina bilder så får människan välja o vraka bäst han vill ;D
Puss så lääänge<3

Yeeeah..

Svensk sommar har ju aldrig varit bättre.. Eller?! Förkyld o grejer-.-

Hej alla. Jag har typ inte sovit på 2 dagar. Har först inte kunnat somna, sen drömt massa konstiga grejer.. Jobbigt.  Men nu sitter jag i soffan o kollar på tv och skriver lite.
Läste just en ganska konstig kommentar som jag har fått. Det stod typ att man inte fick skriva sin egna bloggadress när man gästbloggar på någon annans hemsida.. Öhm.. Varför ska man då gästblogga på en annan blogg?! Smaaaart. Det kanske de är lika bra att skriva sin egna adress oxå :). Och vill bara tillägga att jag får skriva på den bloggen - Typ hur mkt jag vill.

Nu ska jag äta upp mina kakor och sen gå och fixa mitt ny färgade hår. Haha blont ofc ;)
Puss så länge <3

Bild från balen :)

Några timmar kvar som 15 åring^^^hihi

Hej alla.

Igår så va jag med massa i Liljeholmen. De va grrrymt kul måste ja ju säga. Och de va ju sista fredagen som 15 åring liksom ;)

Så imorn fyller jag ååår :D Bäst att alla säger grattis asså? Haha ^^
Nu ska jag åka och bada o träffa folk o va trevlig. Gå och lägga mig extra tidigt idag.. Asså bara för att det ska bli morgon snabbt då (A)

Haha de blir nog väldigt bra
Puss<3

Miss u Aliiice <3<3

Hemmaaaa

Heej alla. Vad händer? :)

Själv tänkte jag åka till Pölen med Ralle och sola lite.. Meeen det blev nog inget av med de. Eftersom att de typ öser ner med regn? :( Suck... Tur att man åker snart iaf.
Alice är i England sååå.. de typ suger här hemma. Asså de är rikigt segt måste jag säga. Men vi ska ha vääärsta festen typ den 15 Juli för då har både jag och Alice kommit hem :D Så jjävla nice de ska bli!
Annars.. Ne ja vene, har väl inte så mkt mer att säga.
Har tråkigt iaf Hehe

Puuss ^^

Zipeall - Me like om 6 dagar !

Har ju alltid velat ha en Ziperall.. Och nu är jag med i en tävling på http://miixx.se och tävlar om en sådan. Så hoppas jag vinner en sån eftersom att jag fyller år om typ 6 dagar :D:D

Men om jag inte vinner så kan ju alltid någon annan skicka hem en sån till mig..?! (A) Hihih.
Puss puuuuss

Eller vad säger du..?!

Heej!!
De va grymt länge sen. Vet inte varför jag har slutat skriva..hmm. Funderar nästan på att börja igen?! Jag skriver typ för att jag måste göra ett inlägg i månaden minst för att få pengar osv. Och för att jag inte har nått annat för mig. Håller på att ladda ner Easy A just nu. Den är typ färdig vilken sek som helst.
Det börjar dra ihop sig till bal och sommarlov. Jag kan ju säga att det är rätt så efterlängtat! Haha herregud va jag stör mig på allt o alla i skolan. Speciellt min klass-.- Shiaat asså.

Ne men annars är det väl bra. Ska inte känna efter så noga för man vet aldrig vad man.. finner då liksom ^^
Nu ska jag kolla film.. och sovaa :)
Men vad säger ni, ska jag börja blogga igen?

Fundera på de och skriv en rad :)
Puuuss


Nu kör vi sommar :D

RSS 2.0