!

Nu ska jag sova! Godnatt! <3

insperation tack :)

Sååsåå.. Nu sitter jag och pratar med Deysi i telefon, klipper musik, bloggar och skriver på samma gång :D hihi. Jag behöver hitta lite bra låtar så jag spanar in min egna blogg u know ;) Nene.. Inte så mkt att sägaa. Skola imorn som sagt. Sen öppet hus :) Ska bli spännande!
Ska klippa vidare
puss<3

sjukligen här

Hej alla söta som besöker min blogg även fast jag har varit suuper sjuk. Så jaa.. Jag har liksom inte orkat blogga när jag har varit sjuk. Men jag känner mig mkt bättre idag! Nästan så att jag vill träffa kompiasr.. eller inte ;)
Jag kom hem i Torsdags o kände att jag hade feber. Eller det kände jag redan typ på lunchen hemma hos Dennis men det va ingen som trodde mig :'/ ^^. Så jag va ledig i fredags :D de va aaas nice. Jag vaknade typ kl. 06 av att bästa människan på jorden ringde och frågade hur jag mådde. Han va riktigt orolig minst sagt :'). Men sen somnade jag om till kl. typ 11 på dan. Var vaken i typ 3 timmar kanske :P Haha. Kollade konståkning heeel dan ( De timmarna jag va vaken ^^ ). Sen vaknade jag typ lite då och då men somnade om direkt typ. Hihi^^
Men nu är jag pigg, vaken, ingen feber och har absolut ingen röst :) As bra!
Haha Men kanske skriver sen igen. Måste ju ta igen alla dagar jag missat :)
Puss <3



Jag har nog aldrig fattat meningen med såna här bilder... :S ;)

har inte ett skit att göra (Y)

Hello allaa.. Nu sitter jag i skolan o har iup.. Asså det finns ju inget att göra? Har gjort ALLT som ska göras. De är ju väääldigt skönt måste jag säga. :)
Tror jag håller på att bli sjuk-.- Sååå jobbigt! Asså blää! Hatar att vara sjuk :( Men idag iaf så ska jag gå klart i skolan sen kanske träffa kompisar om jag orkar. Jobbigt att vara med kompisar om man inte känner sig heeelt bra liksom :/
Jaajaa.. nu ska jag väl titta vidare vad alla andra håller med på denna skola
Puss <3

centrum nästa

Tjaa tjaa (A) sitter i skolan nu då.. har typ håltimme xD haha så funderar på att gå till centrum o käka för de är skitlunch i skolan idaag :D wihoo...
Aja igår så slutade jag ju 12. Åkte hem, bytte om o åkte tbx till ekerö och träffade Däännis o MASSA andra. Sen träffade jag ju bästa vän. Fick vääärldens härligaste kram :D As glad jag blev! Sen drog jag in till stan. Köpte en tröja, ett halsband, vantar och mössaaa :D. Sen drog jag till Däännis igen. Hade as kul! Hahahha
Nu ska jag gå till centrum!
Puss <3

Haha liiiite gammal

SOVA DAGS FÖR MIN DEL

Hej! Jaa.. det blev ju liiite ändrade planer om man säger så.. Jag åkte till staan. Och nu e jag hemma. Jag skriver nog mer imorn vad jag gjorde idag asså. Jag är jätte trött. Men jag måste bara säga att jag träffa min älskade bästa vän idag. Skande va stor asså :')
GODNATT GRYMMA VÄRLD

trött i skolan (Y)

Hej allihopa. Just nu sitter jag i skolan o väntar på Deysi och att  skolan ska börja..jippi..? Slutar 12 idag iaf och det är sjukt nice måste jag säga. Jag måste bara få tillägga att jag har sovit som en prinsessa inatt. Har inte vaknat en enda gång :D Häääärligt!
Idag när jag kommer hem ska jag fixa lite med bloggen, fixa lite plugg om jag inte hinner bli färdig i skolan med engelskan. Men det tror jag nog att jag blir.
Aja godnatt haha ne jag menar hejdå eller nått xD Hahahahha jag är nog lite trött iaf ^^
Puss

-.-

hejheej.. Nu sitter jag i bajs skolan.. Asååå... de suger verkligen :'( Skit tråkigt. Har inte hänt nått bra alls idag asså-.- Blä.. Aja nu ska jag fortsätta lektionen typ. Sen träning!
Byyyye

vandrar iväg snart

Godmorgon! Hoppsan ni har sovit gott? De har inte jag gjort. Har gjort så mkt konstiga saker i natt asså. Ena stunden trodde jag att jag prata i telefon och massa såna där sjuka saker -.-. Jobbigt minst sagt. Och sen vaknade jag typ varje timme och va fett pigg :S:P Haha.
Snart är det skola igen!...Lite smått tråk menmen.. Sen träning. Liite taggad idag iaf :D
Puss<3

sova snart!

Hej. Just nu sitter jag och lyssnar på lite härlig musik:) Älskar verkligen musik. Så Laddar ner lite till på min ipod ^^ Hihi
Snart ska jag sova så att jag är laddad inför imorn. Då är det skola och sen träninig. Dock kommer inte Vera imorn så det blir inte alls lika hårt liksom.. Kan vara skönt men ja.. Lite kul med annorlunda träning liksom :)
Jaja ville bara säga godnatt! <3
Imorn ska jag ringa ett så hiiimla värdefullt samtal. Gissa till vem jag ska ringa..?;) Den som gissar rätt är nog den..ja om nån vet är det galet :P haha. Och JAG är helt galen över de :D:D
Puss <3 

som jag alltid lovar!

Hej alla igen.. Vad händer? Jag gör inte ett skit. Eller jo jag sitter o gnäller på min familj :) Aa..såatte..  Finns ju inget dom vill göööraaaa -.-
Aja nu ska jag ladda upp lite bilder sen lyssna färdigt på Hoffamestro!
Pussw<3


Här kaxiar vi inte lite..;)

Bond eller vad :P

..

Hej alla galningar.. Igår va det tävling.. och ja, vad ska man säga..? Kunde nästan tänka mig hur det skulle gå :P Haha. När jag kom till isen fick jag sååå jävla ont i huvet. Helt galet. Men de släppte lite precis när jag skulle ut på uppvärmningen. Dock kom det tbx 10 min senare :7. Och sen när jag skulle sova igår, helt omöjligt! Gick o la mig kl.23 typ och somnade vid 02 -.- AAAS jobbigt!
Aja nu ska jag ladda in bilder från igår in i min data sen äta.
Puss o hörs sen <3

nu ska jag gå och göra bort mig D:

Såååå jävla nervös HERREGUUUUD! Kan inte ens sitta stilla. Bara springer runt o runt o runt.......AHHHHH!
DAMP PÅ MIN VÄRSTA NIVÅ :o:o:o:O
Önska mig lycka till D:

ber! så stör inte

Heej...
Jag är skit nervös. Åh herregud :'( Jag ska ju tävla idag.. Och jag har inte åkt mitt program på två träningar, jag är inte igång direkt och har ingen tränare på tävligen heller. Asså blää vilken tävling det kommer att bli. Men jag SKA försöka göra allt jag kan!
Nu ska jag be..? Öh
Hejdåååååååååååååå

Denna tävlingen va jag rikigt stolt över!..Fast om jag inte hade kommit så bra på den så hade jag inte behövt göra bort mig idag ^^

jag är..

Dag 10.

Något jag är stolt över;

Jadu.. Att jag kan åka skridskor..? Haha ehm.. att jag kan laga mat, ( som inte vissa andra kan), Jag kaan.. öh.
Skitsvårt asså! Men jag är väl stolt att jag är jag :P haha kan man säga så..? Att jag vågar vara mig själv liksom :) Att jag har kompisar som tkr om mig för den jag är.

dagens..:D

Just nu sitter jag o dricker kaffe :D sååå efterlängtat!

 
Men nu till dagens fråga.. Vad är det på tv idag..? :D


Bilder och grejer


Nu har jag nya bilder som ni ser ;)
Njuuut!


Blink ;) (..Eller bara drogad..?:) )

Tagen kl. 6 på morgonen ;O Hahahha
Puss<3

jaduuu..

Heej allihopa! Sitter hemma nu igen. Feeet trött efter skolan-.- Somnade sååklaart på bussen oxå ^^ Men det är ganska härligt måste jag säga ^^..
Näenäe.. Imorn blir der skola igen. Sen ska jag nog vara med kompisar lite överallt på Ekerö :) Sen hem o sova så att man är tagg inför tävling på Lördaaag :)
Ska kolla på tv nu.. men hörs sen kanske
Puss<3

tävling i helgen :)

Godmorgon alla! Jag har nog alrig sovit så gott som i natt. Känner mig som en ny människa :D Redo att börja jobba! Så jag ska gå till bussen nu. Så slutar jag skolan kl.16 och efter den är den sista träningen innan tävligt i helgen.. Ja, får väl se hur bra det går ;) Men kom gärna o titta :D:D Hihi<3
Puss<3

gillar den starkt!!!!

Nattens vackra..


Jag står för att jag tkr om denna. Skiter i vad andra tkr. :)

Musik


Dag 9.

Okejokej.. Musik är ju såå jäkla härligt! Jag MÅSTE lyssna på musik varje dag. Undra hur mycket musiken har påverkat mig..? Asså sånt kan man ju inte bara säga rak av. Men ganska mkt tror jag iaf! :)
Jag lyssnar nog på ALLT som går att lyssna på. ALLT verkligen. Jag tycker inte om typ "deppa-sönder musik". Haha det är ju lite fööör tragiskt. Visst jag lyssnar på typ Kim, Tonki och JokerN.. Men liksom, vissa utav dem känner jag ju och dessutom vill ju dom killarna ha ett bra liv o inte typ dö i värsta knasiga knark historian liksom. Deras låtar slutar i lycka! :D Love it! Nä men jag typ lyssnar på allt..
Och jag har lagt upp MASSA låtar här på bloggen. Och dom finns ju såklart kvar under kategorin " Musik ". Titta där o få lite glädje i din själ :)
Puss och godnatt!!<3



Gammal o härlig!

hemma igen :)

God dagens alla läsare. Min dag va ju ganska bra va.. Och nu sitter jag här hemma. Trött som vanligt. Just satt in linser och ser absolut ingenting :) Och dessutom blev det INGEN skillnad :D grattis Johanna :)
Om man kollar in FB just nu skriver alla att det har varit värsta skitdagen:S Vet inte om jag kan kalla min dag de.. Hur ´har din varit..? :D
hihi nu ska jag laga (försöka iaf) mat. Hoppas jag ser vad jag gör :)
Puss<3

Stökigt :)

Haha goodmorgon allihopa. Sovvit gott? :D Det ha jag.. tror jag :P asså rikigt stökig natt :O :P haha. Typ höll på med min mobil klocka. Kunde helt plötsligt inte klockan :P hahahahah. Så det slutade med att jag vakande kl. 06.06 imorse av min klocka. Ne men då slänger jag iväg mobilen:S haha o sen när jag tar upp den igen så är den på flygplansläge :P Och jag blir minst sagt bombad av folk:P Knaaaas!

NU ska jag gå till skolan :P Hahah puuusss<3

ska sova nu ja:)

Go'kväll allihopa. Hur har dagen varit..? :) MIn va helt ok asså. Ska inte klaga. Fick reda på att jag ska bli 3.500 fattigare om några dagar :'( Fast det ska bli aaas nice :D Någon som vågar gissa vad jag ska göra? ;) Hihi
Idag åker Adam hem till skogen igen-.- åååh ..:(
Ajaaa.. Jag ska typ plugga/sova snart. Ska upp typ 6 imorn. Börjar halv nio med det undebara ämnet BILD :D Fett skoj.
Aja puss och godnatt alla söta ;)<3


jippi.

Dåså... Nu är klockan typ 9 och jag ska gå till bussen snart. Skola hela dagen sedan träning. Hoppas jag inte failar och åker in i någon eller något liknande :P
Aja nu ska jag borsta mina tänder och sen gå. Vi hörs ikväll allihopa!
Puss<3

Dagens

Hahaha om dagens kommer här och jag är trött :)
Puuss :D

- "Skulle säga ' Björnfitta' idag men.. Jag visste att det var en fitta, men inte vems :$ hahahhaha"

(Dock inte jag som sade detta!!! )

Dagens

Hahaha om dagens kommer här och jag är trött :)
Puuss :D

- "Skulle säga ' Björnfitta' idag men.. Jag visste att det var en fitta, men inte vems :$ hahahhaha"

(Dock inte jag som sade detta!!! )

behöver nog lite hjälp

Hej alla! Sryfan att jag inte har skrivit på ett tag ^^ Varit hemma hos Deysi o massa på Ekerö. Igår så va vi typ med MASSA! Men kvällen slutade iaf med att vi gick hem till nån Niklas..? och tittade på film och drack kaffe ^^ Skit mysigt!! Idag har jag varit i stan en snabbis. Jag skulle köpa en grej på apoteket. Men nej..Inte de! Det blev en koffta i från Gina ist. Har den på mig nu, den va skiiiit härlig!
Men nu ska jag nog gå och äta lite. Vi hörs sen med bild på min fina koffta :)
Puss <3




Psst.. Jag funderar på att töja mina hål i öronen (A) Får se hur det blir med den saken!
         Vad tkr ni..? ;)


1:a gången!!!

Så jävla rätt asså! Min syster sa till mig att lyssna på den här när jag va..kanske 10 år. Jag fattade inte alls texten, men nu, nu fattar jag allt!! Så tänk och ta åt dig...
LETA RÄTT PÅ MAGNUS UGGLAS 1:A GÅNGEN!!!


Denna var inte så bra..



sova tror jag..?!

God morgon.. eller vad man säger^^ Idag va en sjuukt bra dag! Vi slapp en viss person på isen, hur underbart som helst! Ist för den jobbiga personen kom en annan. OMG haha.. Helt galet. Så sjukkt svårt att förklara men aja (A). De va trevlig träning iaf :)
Nu ska jag typ vila ett tag. Sen tror jag att jag åker till Ekerö.. Träffa Deysi, Matte o alla..! Ne nu ska jag vila. Faaan va nice. Sen ba gå upp igen o va as pigg, typ fixa sig o sticka igen ^^ <3
Puss <3

hemma hos bästiiiis

Heeei alla! Just nu sitter jag hos Bästiiiis ;)Haha hon plattar håret och jag datar lite moahah. Ikväll ska vi träffa kompisar! As härligt. Sen blir det liksom hem sova.
Haha ajaaa nu ska vi titta vidare på snygga killar på fb (A) Haha puuuss<3


på no:n

Hej alla! Just nu sitter jag på min sista lektion. As nice dag måste jag säga. Vi har kollat film i 3 hela timmar.. asså den handlade om Hitler, svart/vit och hade ingen text. Och den va liksom 3 timmar o på tyska och eng-.-. Jobbigt!! Ikväll ska jag vara med bästis! OFC liksom. Vi ska åka till några kompisar tror jag :) Typ film eller nått hemma hos bästis eller nån annan ;) Sen hem o imorn träning! Taggad asså. Jobbigt bara att det är sååå satans tidigt. Men härligt iaf ;)
Nu ska jag nog pugga vidare :)
Puuuuss <3

sover nääästan

Hej alla monster.. Hur har dagen varit? Min va jobbig. Asså vet inte huuur mkt jag har gjort i skolan idag. Så nu är jag pisstrött. Jag somnar om jag lägger mig ner..:/
Efter skolan va jag med Deysiiii Och hade det as mys. Vi kollade film o hade allmänt myyyys :D
Imorn blir det skola igen. Men vet att vi ska kolla film typ heeela dan så. Det är ju ganska nice men jag har mkt att göra så det är jobbigt liksom. Sen efter skolan så VILL jag träffa en viss person/personer. Men jag måste en snabbis till solna och fixa med mitt pass, sen tbx till skolan på möööte! SKOJ!
Aja bjuder på en låt så lägger jag upp bilder imron ist. Nu ska jag sova!! Godnatt!
Puss <3

Himla härlig att somna till.. Zzzz

i skolan,..

Hej alla. Just nu sitter jag på sv/so. Har typ 2 timmar kvar eller nått.. As tråk :/. Idag vet jag inte vad som händer efter skolan. Asså jag har ju plugg o så, så kanske jag ska hem o plugga..?! Haha.
Jahapp.. Eh öh aa. Kanske hinner skriva lite mer sen antingen när jag kmr hem eller om jag har datan i skolan igen ;)
Puss <3<3

Imorn så!

Sorry att jag inte har hunnit skriva nått men liksom vartit i skolan o så. Men imorn ska jag skriva o lägga  upp bilder o dagens. Allt kmr blir som vanligt kompis! :)
Puss på munnen o godnatt!!! <3

jag låter smart, det är dag 8 och datum stämmer inte :)

Dag 8.
Någon speciell...

Jag vet inte hur man ska tolka rikigt.. Men jag kan beskriva en speciell person för mig kanske.
Det är en person som alltid har dörren öppen för mig. Om något krisar så löser sig det alltid. ALLTID! Hur snäll som helst. Någon som alltid vill att man ska stanna kvar. Och eftersom vi människor är en social organism och söker efter längtan och uppskattning så är ju detta underbart. Att inte bara lilla mamma och pappa vill ha sitt barn hemma, utan att oxå en annan i famlijen vill ha en som sällskap liksom :D Det är ju aaaasa kul att liksom få hitta på nått annorlunda och byta luft lite då och då! Haha "välkommen till hälsans ö".. jovisst lidingö ;)

Min über vackra syster efter några drinkar i baren :)
(Tyvärr, hon är upptagen. Hennes man står till vänster i bild ;) )

Där har vi Mig, Min andra syster och Tom. Oxå dem hade tagit en liten drink i baren :)

kärlek till denna låt

Hej alla sjukt pigga o glada människor.. Ehe.. Va det roligt i skolan idag eller..? :)
Jag kom typ just hem. Jag sov på bussen så jag är rätt pigg nu asså. Jag skulle ju hem till Mattias men vi kom på att vi skulle typ hinna vara med varandra i 2 timmar.. typ inget liksom. Så vi ska ta det i helgen OCH på fredag..och hela tiden (A)
Ikväll händer nog inte så mkt. Ska väl typ göra lite "läxor", dvs. läsa 2 sidor i en bok typ :P Haha
Imorn blir det skola.. O sedan träääning! FETT!
Byyye <3

Världens härligaste låt.. Om man är trött- Lyssna, du lär somna kompis! <3

bussen/skolaaan....

Nu ska jaag gå till bussen.. Asså jag kmr somna som faaan på bussen :P haha skit trött :P Aja. Efter skolan idag ska jag nog hem till Mattias :) Nicenice. Hörs sen alla :D <3
Puuuuss<3

skola imorn- sova nu!

Godnatt alla och sry föt dålig uppdat. <3
Puss o hörs imorn! <3

haha inget att skriva

Tjatja!
Vaknade just. Öh..ja, jag ska väl gå upp nu då. Hörs senare! Puss <3

vill inte de här

Om man har en vän.. som kanske en dag behöver ens hjälp ska man väl finnas där för den vännen..? Eller?
- Ne.. för då sitter jag på en liten jävla ö och bara sitter och vet, vet att vännen som är på ANDRA sidan ön inte mår bra. Det är ju då man SKA FINNAS DÄÄÄR! Fan.. Det är bara för mkt som händer just nu.

Jag vet att ni mår skit. Vill bara till er..! Men det går inte.. DET GÅR INTE!
Imorgon är en ny dag!

min kompis :D

Dag 7.
Min bästa vän..

Jag skulle nog kunna skriva hur långt om den här personen som helst.. Men inte idag.
Om man bortser min mamma, mina syskon, Jenny, Fredrik, Dille, Mattias o alla dessa underbara människor runt omkring mig så har jag en bästa kompis. Vi har alltid skit kul. Vi kan vara hur sura och ledsna som helst.. men hon får mig alltid att skratta och ha kul. Hon vet nog ALLT om mig. Vi pratas dagligen, vi har nästan träffats varje dag på lovet. Hon är bäääst liksom..?! Jag vet att jag kan förstöra för henne ibland. Och jag vet inte huur många gånger hennes killar har klagat på att hon ALLTID är med mig:P Förlåt för det asså ^^
Jag sitter och tänker på allt vi gjort, "Reaflex..Tightlax" haha herregud va kul jag hade! Kommer aldrig glömma (A) Mohaha

Miiiin Doris (A) <3

Ni berhöver.. eller ska INTE titta på mig :O Asså det va liksom någon
som kastade en snöboll på mig..:P

dag 7 idag va..? ;)

Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Någon speciell
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över 
Dag 11
– Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favorit helg
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig

jaha..!?

Hah hej allaihopa. Sovit gott..? Det har jag iaf. Jag är sjukt slut i kroppen sen igår asså :O Helt galet! Men det va kul iaf ^^ O sen träffa massa roliga kompisar ett tag oxå. Härligt ;)
Idag vet jag inte alls hur mina planer ser ut. Ska nog fråga om råd från min kära mamma sen.. ja vet inte dirr asså ;)
Men hörs sen kompisaaar :*
Puss<3

kyssar..?öh

Dag 6.

Min första kyss..!
Öh.. Kommer verkligen inte ihåg :P haha. Vissa säger att de ska vara värsta grejen att komma ihåg sin första kyss liksom meen.. ja, jag gör inte det :D Haha så var det med den saken ;)
Puss o godnatt

inget att göra....

jahaja..  Nu var klockan nästan 17 då.. Dagen va seeg. Rikigt seg! Det finns absolut inte ett skit att göra här ute :'( Bläää.. Skit sak..
Ikväll händer nog inte så mkt. Tänkte kanske åka till Ekerö.. men vad finns att göra där liksom :/ Inte mkt heller. Fast MKT bättre än här (A)
Nu är det bara några minuter ( 35 min ca ) tills det är mat. Sen ska jag nog ut med hunden.
Jag vill typ rida eller göra vad som helst.. Men ne, mina knän är ju lite halv sär så jag får ju bara ont av det...-.-
Nu lägger jag upp lite bilder ist ^^



puss..

soool

Nuuu så blev de backert väder :D wihoo precis som dom lovat :D
Ut ut ut bort bort bort ,som jag brukar säga..? Haha xD
Puss <3

maaat

Sopp nu har jag fixat pass o skit. Blev ju uuuurvacker! ehe..
Så nu ska jag nog gå ner och äta lite och ta bort sminket, sedan invänta att dagen ska gå fort ( vilken den aldrig gör :) ), äta middag och sen ev. till Ekerö :)
Puss <3

kärlek- dag 5

Dag 5.
Kärlek..?

Jag har nog fått den här frågan 200 ggr, Vad är kärlek för dig?! Och jag blir alltid lika ställd. Jag har ingen aning vad jag ska svara. Det är ju så otroligt svårt att beskriva för att alla tkr ju liksom olika! Och jag vill ju inte förstöra andras tankar. Men för mig är kärlek nått roligt och spännande, när man känner att det pirrar i magen, man inte kan sluta tänka på personen, eller för all del kan man ju beskriva kärlek till ett djur eller idrott. Men att man verkligen inte kan sluta tänka på senaste händelsen som har med de att göra. Det ska vara en härlig känsla!
Man kan ju oxå vara olyckligt kär.. Och det är riktigt förjävligt!.. Jag tänker nog inte gå in på det i detta inlägg.. Kanske någon annan gång. Men jag kan säga att jag har varit olyckligt kär! För mig gick det nog aldrig så långt så att jag mådde skiit dåligt.. men jag kan ju inte skryta med att jag mådde bra liksom, för det gör man inte.
Har ni typ lite frågor och sånt så fråga på!


så himla vaken ;)

God morgon alla! :) Jag hade så jäkla svårt att somna igår. Det va helt galet. Men till slut somnade jag nog för jag är rätt så pigg liksom :) Men har typ sovit i max 6 timmar ^^
Idag blir det som sagt polisen och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra..:S åka hem kanske..? Kul..
Men jag måste nog jobba lite idag oxå, så har jag det gjort!
Goodi
Puss<3

gonatt!

Hellå

Nu är jag färdig med min bilduppgift :P haha det ska nog bli as nice dehär! Har fixat sjukt fina bilder o allt liksom. Så om jag inte får vg på de här blir jag liiite sur asså :O Haha
Nu ska jag kolla film o sova. Ska upp kl 7 imorn typ. Ska åka till polisen och fixa pass ;)
Puss <3

foto in my ♥

Heej alla! Just nu sitter jag och PLUGGAR! Skit kul...  Men det har med bilden att göra så det är ju ganska nice. Ta kort och rensa foton i datan :D hihi
Nu ska jag "plugga" vidare ;) Puss <3

Hot or not..? ;)

hot!!

Hellå alla. Fick just reda på att det var stackars Martin som blev en ängel i natt.. Så vila i frid! ♥

Jag gör inte såå mkt just nu. Ska typ inte göra så mkt idag. Det är ju skiiiit väder ute oxå (Y) lyckat.. Men annars så.. (A) Höhö nu ska jag lyssna vidare på mina snyggingar ;)

Hot.. tsss

men oj

God morgon! Mord på Ekerö? Oj :O. Känner bara till vad killarna hette/heter men någon som vet vad tjejen heter?? Vore ju kul att veta så att man inte känner henne liksom :O Gud så hemskt! Hoppas hon överlever!
Aja skriver nog mer sen. Puss <3

(påminnelse bara)

Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06
– Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Någon speciell
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över 
Dag 11
– Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favorit helg
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig

mycke..eller?

Dag 4.
Här åt jag idag;


10.30- En liten macka med en korvbit på. Smakade lite på Frejas mat oxå (a)
13.30..? - Hade ju inte ätit på as länge, och de va ju liksom inte så mkt jag åt då,
               så jag va ju skiiit hungrig. Så jag skrapade ihop en slant och köpte en
               frukt:P
18.00- MIDDAG!! Va as hungrig igen :P Började äta, men sen va jag liksom inte 
          hungrig längre..? Men jag åt tills jag va mätt iaf.

Sen just nu så sitter jag och äter/dricker hemmagjord smoothie. As goood!! Och 
väldigt nyttig :)
Puss så länge <3
               
                            


så :D

Hej alla! Jag trodde att jag bara skulle vara hos min syster en dag och sen komma hem igår, men ne, jag kom hem idag ist. Jag skulle egentligen ha träning idag. Men dom har inte gått ut med någon info och vi har ingen tränare heller så.. De känndes bara meningslöst! Och dessutom har jag såå himla ont i mina knän. Jag har nog aldrig haft så ont som jag hade idag! Herregud..:/
Men hur som helst hade jag sjukt kul hos min syster som vi alltid brukar ha ;) mohaha
Tänkte lägga upp lite bilder som jag tog här om dan :D Njuut mina vänner ;)
 


Dagen bjöd på mer och mer sol!!

Min otroligt braiga kamera! Det är en SONY för den som inte ser.
(ignorera lilla mig :D )
Dehär va en utav mina julklappar :) 
Puss<3

1 timme

Skriver snart! Jag lovar.. Om en timme eller så! då jävlar

haha gissa!!!

Haha igår när jag va hos ett par kompisar ( som har sjukaste humorn.. Eller ingen alls ;) ) Så sa en utav dem så här:

- Titta vad jag hittade..!
- Vad är det?
- Gissa!! ..Det börjar på D och är en häst...!?

Hahhahaha jag skarattade som fasen. Lät sååå otroligt smart!
Gissa vad det är så får du kanske en länkning ;) <3

13.03

Godmorgon (A). Jag sov till typ halv 11 för då smsade mamma mig och fråga om jag va vaken.. :P haha inte sååå (A) hihi
Idag blir det ev. att åka till isen och kolla om det är någon träning där/tränare :) Sen åka hem till syster :D Ska bli kul måste jag säga ^^ Så ränka inte med någon vidare uppdat.
Nu ska jag äta lite, fixa mig och dra mot bussen!
Puss<3

min värld

Dag 3.
Mamma och pappa

Mina föräldrar är gifta sen 96 dvs. 14 år. Jag vet inte om der är skönt att de är gifta fortfarande. De flesta par som gifter sig nu för tiden skiljer sig efter inte allt för lång tid. Och kompisar som har skilda föräldrar tkr för det mesta att det är jobbigt.. Men jag tycker att dom verkar ha det himla bra ändå! Skönt med två hem liksom.
Min mamma jobbar på ett äldreboende i Nockeby. Jag har mkt mer kontakt med min mamma än pappa. Det hade väl så klart varit roligt att ha samma bra kontakt med pappa.. men så har det inte blivit.
Min pappa jobbar på Ekerö med en jävla massa bilar. Han typ.. har sina egna vanor. Om man på något sätt råkar förstöra dem en morgon eller kväll, han blir GALEN minst sagt. Blir typ sur i en vecka.. :P Jätte fjantit men ja.

Mer finns det nog inte att säga.. Dom är underbara på sina egna sätt :')
Puss <3


Springer runt... eller? ;)

God morgon Idag är en tröttis dag. Dock ska jag göra nått... fast jag vet inte vaad :O omg panik! Jag måste börja plugga idag! Fast de blir nog ikväll. Måste tvätta oxå :O huuur ska jag hinna allt? ;) Får väl ta och börja nu-.- men jag vill åka till Ekeröööö och träffa kompisaaar :'( Buhuu.. Det gör jag nog imorn..! Eller jag SKA då.  
Puss sååå länge ;) <3

glömde att jag hade en blogg(A)

Ville bara säga godnatt en snabbis nu :)  Tänkte oxå lägga upp lite bilder från igår och det var då INNAN jag åkte hemifrån. Då hade alltså mitt hår inte varit ute i snöstorm liksom ;) hihi. Men jag tog ingen helbild.. Av olika anledningar ^^ höhö
God natt <3
^^
Vad hände med mina tänder?? ;O

Hade inte såå mkt smink ^^ Orkade inte lägga ner mer tid! Visste
ju att de skulle snöa och allt skulle åka åt helvete ;)

Titta va fiiint :D hihi
Puss <3

flippaaaar :D

GOTT NYTT ÅÅÅÅR!

Sååå himla härligt att det är ett nytt år! Känner mig så taggad på allt. Åh tack alla igår. Jag hade suuper kul. De va sjukt härligt att träffa alla som man inte träffat på typ 100 år och alla nya människor man träffade :D wihoo! Det var kul. Åh alla nya fina färger som bara lyser upp :D glad man blir då :) 
Men som sagt, synd att det inte är varmt på nyår ^^ de va kallt igår (A) Hihi
OMG MEEER NYÅR snälla :D
Nu ska jag städa lite här hemma :) Puss så läänge <3

Hela skaran ;) sjuuukt kul Puss <3


RSS 2.0