FREDAAAG!

Hej alla
Sitter i skolan med mellis nu. Efter jag har slutat vid kl 13 så ska vi solaaaaaa. SJUKT länge sen. Ska bli brun och fin till ikväll. Sen ska jag på möta med mamma och en lärare. SEN ska jag hem till Mattis!
Pusspuss så längeeeee
Hahhaha

Vila!

Hej alla. Nyss ätit.. Och nu måsr jag illa som fan. Ligger och vilar på sängen. Ska snart åka till mattis.
Haha min mamma ringer 24/7 och pratar om skolor :P haha hon är gullig hon ;)
Imorn fyller min älskling år och jag är LEDIG :D fiifaaan va skönt! Nej men jag ska packa lite grejor nu och vänta på min käre kille så att han kan komma och hämta mig.
Pussar

Slutar snart..?

Helluuuu!
Just nu sitter jag i skolan. Började aaaas sent idag fast slutar 16.10 typ... Såå lite segt. Har dock stylist hela dom timmarna. Sen ska jag hem till min lille bebbo och Mattis. Ska in till doktorn imorn med Sept så vi kan fixa hans öga :). Hoppas de går braa.
Nej har inte så mkt mer att säga. Kanske skriver en rad sen.
Puss
Dagens!
Pussss

Meeeh :O

Hej alla!
Nu ska jag försöka lägga upp min outfit. Är i skolan och liksom inget att göra :P
Men åååh.. jag blir galen. De funkar inte -.-

-.- Haha

TJAAA!
Nyss kommit hem från Valla. SÅåå härligt med Valla på en söndag.
Imorn är det måndag och skola..-.-. Sen händer de inget på tis och ons. Men på Torsdag fyller min älskade Mattis år. Så de lär ju bli partttyparttty på Fredag. Trevligt må jag säga. Sen på lördag ska vi in till stan och leka jultomte och köpa skor till mig :D oooh va jag ska plåga han :). Hahah neee ;).
Ne så nu ska jag in i badrummet och göra mig lite nice till imorn sen åka till Mattis!
Puss
Juste, Vila i frid Lasse Brandeby!
Min Outfit för imorgon!
.... NEEEJ FÖR MIN DATA E CP SÅ DEN KANSKE KMR UPP IMORN!
Godnaaaaattt

Naglar..

Hej alla. Äntligen hemmaaa!
Som jag sa så skulle jag göra naglar och va sur när jag kom hem. KLAARRT!
Hahaha asså ignorera mitt ansikte
Klippt av dem!
Filade..
Såpp!
Puss

SUUUUUG

Hej alla!
Just nu sitter jag i skolan. Kan veeerkligen inte koncentrera mig.. Jävligt jobbigt. Vet inte om de är för att jag är trött eller nått annat. Ajaa.. Som tur är det fredag så. Men vafan ska man hitta på idag då?! Nån idé?
Jag vill åka till stan eller nått, typ sola, fika och shoppa eller nått.. Inte så lätt när man inte har nån att åka med. Happ, näe de blir väl att stanna hemma.
Nu ska jag va med på resten av Engelskan-.- Hatar den. Hatar skolan och hatar att jag verkligen inte kan skriva på datan idag.
HEJDÅ
Haha här får man typ vrida på huvet ;)
Sjukt mkt kläder på SVT

Måndag....!

Hej alla! Just nu har jag stylist. Gör inte så mkt.. Sminkade mig lite snabbt men asså mitt ansikte va fett jobbigt idag. Skulle kunna raka av ögonbrynen, spruta in nått under ögon för de här går ide. Och jag har typ ett blåmärke på ena ögat för min käre kille smocka på mitt ansikte inatt xD Hahaa vild och galen.
Ne nu ska jag träffa Mellis en snabbis :)
Puss så länge
Myyys från igår ;D

Slapp och slö dagen!

hej alla!
Igår va jag med Mattis och Sebbe. Dom fixade med en bil och körde på ett vildsvin xD Lyckat!
Ne men sen va dom ute från typ 21 till kl 01. Så jag satt inne i min ensamhet och kollade på film till typ 1.. Segt men skönt. Sen kom mattis och sebb in och våldgästade i soffan...
Sen idag så vaknde jag lite seeent (A). Typ höll Sebbe sällskap när han meckade vidare på sin bil.. Sen åkte jag hem. Ska snart till stellet och fixa med hästarna så dom är snygga till på måndag, då det blir Valla :).
Ne nu ska jag tvätta bort min peeling i facet ;). Sept har somnat i mitt knä gullet!
Puss
Nutteeeee

Hm..!

Hej alla!
Sjukt tung dag! Men som tur finns ju iaf Mellis till hjälp för sånt. Men iaf så slutade jag 12 idag. Och missade 12.15 bussen från Bromma så de va ju bara att vänta -.-. Hade absolut inget för mig så jag tog min bok och satte mig på en bänk och läste vid kanalen. De va ganska skönt faktiskt. Suger ju liksom att man inte har någon man kan gå till i sånna där lägen så...
Imorn vill jag hitta på nått. Kanske ska åka till min syster eller nått. Men först ska jag till min Mattis och sova. Sjukt trött även fast jag somnade på soffan när jag kom hem-.-. Så sitter här och väntar på att han kanske ska komma snart innan jag somnar igen :)
Tack för mig!
puss
I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself? 
Losing my mind on a tiny error.
Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing, 
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart. 
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
Brushing my hair, do I look perfect? 
I forgot what to do to fit the mold. 
The more I try the less is working. 
'Cause everything inside of me screams
No, no, no, no, no...

Hur fan ska man veta?

Hej alla!
Just nu sitter jag i skolan. Har världens jävla ångest.. eller ne jag vet inte vad jag har. Jag vet liksom inte vad jag vill bli eller gå för linje?! :( De är så jävla svårt. De här känns inge bra!
.. Vet inte?! Hur fan ska man veta när man är 16 år vad man vill bli? Fan va taskigt att låta oss välja NU? :P haha asså fyfan. Stylist, omvårdnad, frisör eller hästhållning.. GAAH haha asså seeeeeee-.-. Och vem fan ska man prata med då? Nej juste, de finns ingen!!!
Nej nu ska jag ha min sista lektion

Nov.

Hej alla!
Jag har blömt att blogga typ :P. Men nu är det slut på lovet och skola igen... Men de är fan inte många veckor kvar innan det är JUUUUL ;)
Just nu sitter jag i skolan och har eng. Mitt huvud gör lite smått ont. Efter skolan ska jag till Valla. Haha de är ju Måndag liksom?! ;). Hittade btw min häst igår, sjuuukt fin.
De va rätt nice lov måste jag säga. Asså de va skönt att ha lov liksom sååå.. Gjorde typ inget speciellt. Va med Mellis, sebbe o Mattis typ. Kulkul
Nu ska jag plugga!
Pussss<3
Hiiii

RSS 2.0